Kersverse Superman-acteur David Corenswet schittert in nieuwe romantische tijdreisfilm

Films
zaterdag, 16 maart 2024 om 20:00
the greatest hits
Een betoverende mix van romantiek, fantasie en drama komt tot leven in de gloednieuwe film The Greatest Hits. De nieuwe tijdreisfilm met David Corenswet en Lucy Boynton is vanaf 12 april exclusief te zien op Disney+. De streamingdienst heeft nu de eerste trailer uitgebracht.
Het verhaal draait om Harriet, vertolkt door Lucy Boynton, die een buitengewone ontdekking doet: bepaalde liedjes hebben het vermogen om haar letterlijk terug in de tijd te transporteren. Terwijl ze door middel van muziek herinneringen herleeft aan een romantische relatie uit haar verleden met haar overleden vriend Max, gespeeld door David Corenswet, bevindt ze zich tegelijkertijd in een opbloeiende nieuwe liefde in het heden. De magie van tijdreizen brengt echter niet alleen vreugde, maar ook een dilemma met zich mee. Harriet staat voor de uitdagende vraag of ze het verleden moet proberen te veranderen en wat de gevolgen daarvan zouden zijn.
Geregisseerd, geschreven en geproduceerd door Ned Benson, is The Greatest Hits een productie van Searchlight Pictures. De film wordt ook geproduceerd door een getalenteerd team bestaande uit Michael London, Shannon Gaulding, Stephanie Davis en Cassandra Kulukundis. Met een sterrencast, waaronder Lucy Boynton, Justin H. Min, David Corenswet en Austin Crute.
De film had zijn wereldpremière op South by Southwest op 14 maart 2024, gevolgd door een beperkte bioscooprelease op 5 april 2024. Nu kunnen filmliefhebbers over de hele wereld deze betoverende reis door tijd en liefde ervaren wanneer The Greatest Hits op 12 april 2024 wijd wordt gestreamd op Disney+. Bekijk hieronder de officiële trailer.
David Corenswet is momenteel druk bezig met de opnames voor de nieuwe DC-superheldenfilm Superman. De acteur neemt de rode cape over van Henry Cavill, die afzwaait als de man van staal. Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar de acteerkunsten van de aankomende Superman, kunnen uitstekend uit de voeten met de aankomende fantasyfilm The Greatest Hits.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!