J.K. Simmons zaait dood en verderf in de trailer van 'You Can't Run Forever'

Films
dinsdag, 16 april 2024 om 20:00
jnozszeldf0aytc55jjlbbhw5nm
De eerste trailer van de nieuwe intense thriller You Can’t Run Forever is zojuist vrijgegeven door Lionsgate. In deze spannende film speelt Oscarwinnaar J.K. Simmons de hoofdrol als een ijskoude seriemoordenaar.
Voorheen bekend als The Woods en al aangekondigd in 2021, is deze film geregisseerd door Michelle Shumacher en geschreven door Shumacher en Carolyn Carpenter. Naast Simmons bestaat de cast uit Fernanda Urrejola, Allen Leech, Isabelle Anaya en Olivia Simmons.
Het verhaal volgt Miranda, een jonge vrouw die het doelwit wordt van een seriemoordenaar, gespeeld door Simmons. De officiële beschrijving van de film luidt: “Een tienermeisje dat lijdt aan angst als gevolg van een tragische gebeurtenis uit haar verleden, bevindt zich opgejaagd door het bos door een sociopaat die op een moorddadige tocht is.”
Uit de trailer wordt niet helemaal duidelijk waarom Simmons zijn pijlen richt op de jonge vrouw, maar desondanks lijkt het toch weer een nagelbijtende thriller te worden. In You Can’t Run Forever zien we een andere kant van J.K. Simmons, waarin hij als de seriemoordenaar Wade een angstaanjagend koelbloedig en moordlustig personage neerzet.
De film zal waarschijnlijk geen Nederlandse bioscooprelease krijgen aangezien You Can’t Run Forever vanaf 17 mei digitaal al te zien is. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!