Jennifer Lopez gaat de strijd aan met een rebelse robot in de eerste teaser van 'Atlas'

Films
donderdag, 14 maart 2024 om 10:00
atlas
Netflix heeft zojuist de teaser onthuld van de langverwachte sciencefictionfilm Atlas, waarin Jennifer Lopez de hoofdrol speelt als Atlas Shepherd, een briljante data-analist met een diep wantrouwen tegenover kunstmatige intelligentie. De film, waar Lopez ook als producent aan verbonden is, zal exclusief beschikbaar zijn op Netflix vanaf 24 mei.
In Atlas volgen we het verhaal van Atlas Shepherd, die betrokken raakt bij een riskante missie om een rebelse robot te stoppen, die toevallig een mysterieus verleden deelt met haar. Wanneer de situatie escaleert, wordt Atlas gedwongen om haar overtuigingen te heroverwegen en te vertrouwen op kunstmatige intelligentie om de toekomst van de mensheid te redden.
De film beschikt over een indrukwekkende cast, naast Jennifer Lopez, met onder andere Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla en Mark Strong. Regisseur Brad Peyton, bekend van zijn werk aan films zoals San Andreas, leidt het project, terwijl het script wordt verzorgd door Leo Sardarian en Aron Eli Coleite.
Achter de schermen wordt Atlas ondersteund door een ervaren team van producenten, waaronder Brad Peyton, Jeff Fierson, Joby Harold, Tory Tunnell, Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina, Greg Berlanti en Sarah Schechter, met Samson Mücke en Michael Riley McGrath als uitvoerende producenten.
Vorig jaar schitterde Lopez in de Netflix-film Mother, die in tegenstelling tot de vele kijkers van critici behoorlijk door het slijk werd gehaald. De film moet het doen met een IMDb-score van 5.6. De hoge verwachtingen voor Atlas blijven vooralsnog enigszins getemperd, al ziet de eerste teaser er op zich niet onaardig uit. Verwacht jij veel van de nieuwe film? Atlas is vanaf 24 mei te zien op Netflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!