Inspirerende bioscoopfilm uit 2023 met Woody Harrelson vanaf vandaag te streamen

Films
zondag, 10 maart 2024 om 17:30
chywnrffudhdsst7lppyoaadmnt
De inspirerende sportkomedie-dramafilm Champions uit 2023, geregisseerd door Bobby Farrelly in zijn soloregiedebuut, is vanaf vandaag te streamen op SkyShowtime. De film vertelt het verhaal van Marcus Marakovich, vertolkt door Woody Harrelson, een temperamentvolle basketbalcoach in Iowa.
De carrière van Marakovich neemt een onverwachte wending wanneer zijn woede tijdens een wedstrijd leidt tot een schorsing en uiteindelijk tot zijn ontslag. Na een avondje drinken en een ongelukkige botsing met een politieauto belandt Marcus in de gevangenis. Zijn oude coach, Phil, biedt hem echter een kans om zijn leven te beteren.
Marcus kan kiezen tussen 18 maanden gevangenisstraf of 90 dagen gemeenschapsdienst bij een basketbalteam voor mensen met een leerachterstand genaamd “The Friends”. Marcus stemt in met de gemeenschapsdienst en ontdekt al snel dat het coachen van dit bijzondere team zowel een persoonlijke als professionele uitdaging zal zijn.
Woody Harrelson schittert als Marcus Marakovich, de gevallen J-League basketbalcoach die een kans krijgt op herstel door zijn betrokkenheid bij The Friends. De film bevat ook boeiende optredens van Kaitlin Olson als Alex, de zus van een van de teamleden en Marcus' liefdesbelang, evenals Matt Cook, die de rol van Sonny, een assistent-coach, vertolkt.
Hoewel Champions gemengde recensies ontving van critici, wist de film een respectabele $19 miljoen aan opbrengsten te genereren. De aanwezigheid van Woody Harrelson en de hartverwarmende boodschap van de film maken het echter een waardevolle kijkervaring voor filmliefhebbers. De film benadrukt het belang van begrip en empathie, zowel in de sportwereld als in het dagelijks leven.
Met Woody Harrelson in de hoofdrol en een boeiend verhaal dat zowel humor als diepgaande emoties bevat, is Champions een film die de moeite van het bekijken waard is. Nu beschikbaar op SkyShowtime biedt deze film een unieke kijk op sport, menselijke relaties en de kracht van verandering. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!