DC-chef James Gunn deelt eerste beelden van David Corenswet als Superman

Films
dinsdag, 07 mei 2024 om 12:00
52oots4jyfseioxbyyb3bemvi9z
In een recente post op Instagram heeft Superman-filmmaker James Gunn en hoofdrolspeler David Corenswet een eerste blik geworpen op het nieuwe Man of Steel-pak. Het betreft een nogal ruig kostuum, niet zo smetteloos als eerdere versies, wat de edgy benadering van Gunn voor deze film aangeeft.
De film zal de vierde keer zijn dat Warner Bros. de DC-superheld herlanceert op het witte doek. Corenswet volgt in de voetsporen van acteurs zoals Christopher Reeve (1978-87), Brandon Routh (2006) en Henry Cavill (2013-2022). Corenswet won de rol na een uitgebreide selectieprocedure vorige zomer. De Emmy-winnares Rachel Brosnahan, bekend van The Marvelous Mrs. Maisel, heeft de rol van zijn geliefde Lois Lane.
Corenswet, vooral bekend van zijn rollen in series als The Politician en Hollywood, maakt met Superman zijn debuut als hoofdrolspeler in een grote Hollywood-productie. De cast bestaat verder uit Nicholas Hoult als Lex Luthor, Skyler Gisondo als Jimmy Olsen, Sara Sampaio als Eve Teschmacher, Edi Gathegi als Mister Terrific, Nathan Fillion als Guy Gardner, en nog vele anderen.
De film, die momenteel wordt opgenomen in Georgia, staat gepland voor release op 11 juli 2025. De foto, gemaakt door Jess Miglio op de set, toont een Superman die duidelijk heeft gevochten, met een kostuum dat vies en verweerd is. Dit wijst op veel intense gevechten voor de Man van Staal in de film.
Superman, voorheen bekend als Superman: Legacy, staat gepland voor release op 11 juli 2025. Bekijk hieronder de afbeelding van David Corenswet als de nieuwe Man of Steel.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!