Netflix deelt officiële trailer van gloednieuwe Spaanse misdaadserie 'Clanes'

TV en Series
dinsdag, 07 mei 2024 om 14:00
clanes s01 e03 04072023 jaimeolmedo dsc 2635
Netflix heeft zojuist de eerste trailer vrijgegeven van de veelbelovende nieuwe Spaanse misdaadserie Clanes (Gangs of Galicia). Gecreëerd en geschreven door Jorge Guerricaechevarría, bekend van onder andere 30 Coins en Celda 211, speelt de serie zich af in het schilderachtige landschap van Galicië en neemt het kijkers mee op een boeiende reis vol actie, spanning en romantiek.
Het verhaal draait om Ana (gespeeld door Clara Lago), een ervaren advocate die besluit haar leven in Madrid achter zich te laten en een frisse start te maken in het kleine stadje Cambados. Haar aankomst blijft niet onopgemerkt, vooral niet door Daniel (vertolkt door Tamar Novas), de zoon van een beruchte drugsbaron die tijdelijk de leiding heeft over de Padín clan terwijl zijn vader achter de tralies zit. Wat begint als een verhaal van wraak, evolueert al snel naar een onmogelijke liefde tussen Ana en Daniel, waarbij hun verleden en omstandigheden hen uit elkaar lijken te drijven.
De serie belooft een sterke cast met onder andere Xosé Antonio Touriñán, Chechu Salgado, en Francesc Garrido. De regie ligt in handen van Roger Gual, bekend van The Mess You Leave Behind en Fanatic. Met een mix van actie, thriller, drama en romantiek lijkt Clanes alles in huis te hebben om liefhebbers van Spaanse series weer aan de buis gekluisterd te houden.
De serie is vanaf 21 juni te zien op Netflix, waarbij alle acht afleveringen van het eerste seizoen in één keer te streamen zijn. Bekijk hieronder de eerste (Spaanstalige) officiële trailer van de nieuwe spannende misdaadserie Clanes.
Voor degenen die niet kunnen wachten tot 21 juni heeft Netflix momenteel nog een aantal andere Spaanse toppers in de aanbieding. Zo kijk je nu de veelgestreamde, waargebeurde dramaserie The Asunta Case of voor degenen die liever wat meer actie willen is er de serie Mano de hierro.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!