Channing Tatum schittert als mysterieuze tech-miljardair in de trailer van 'Blink Twice'

Films
donderdag, 25 april 2024 om 14:00
e86bqfrxptdzwv4cfzfjjfufuam
Amazon MGM Studios heeft de eerste trailer onthuld van Blink Twice, het regiedebuut van Zoë Kravitz. Channing Tatum schittert in de gloednieuwe thriller als een tech-miljardair die vrouwen lokt naar zijn mysterieuze privé-eiland, waar niets is wat het lijkt.
De trailer begint met het personage van Tatum, Slater King, die schertsend uitroept: "Dus... iedereen is dood." Terwijl de trailer terugflitst, zien we hem zijn groep vrienden voorstellen aan het personage van Naomi Ackie, Frida. Vervolgens nodigt hij Frida en haar vriendin Jess, gespeeld door Alia Shawkat, uit om zich bij hem op zijn privé-eiland te voegen.
Gedurende de trailer genieten de dames van de luxe van het leven van Slater King, dineren en champagne drinken, terwijl Jess schertsend aan Frida vraagt: "Dus denk je dat het menselijke offer voor of na het diner is?" Voordat de dingen echt eng worden en compleet uit de hand lopen.
De officiële beschrijving van de film luidt: “Frida is een jonge serveerster in Los Angeles die haar oog heeft laten vallen op de ondernemer Slater King. Tijdens een droomvakantie op zijn privé-eiland beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Frida zal de waarheid moeten achterhalen als ze wil overleven.”
Naast Tatum, Ackie en Shawkat bestaat de cast uit Christian Slater, Kyle MacLachlan, Adria Arjona, Geena Davis, Levon Hawke en Haley Joel Osment. Blink Twice is geregisseerd en mede-geschreven door Zoë Kravitz, wat haar regiedebuut markeert.
Blink Twice draait vanaf 22 augustus in de Nederlandse bioscoopzalen. Bekijk hieronder de eerste spannende trailer!
Dit artikel is geschreven door Grant Tandy namens Screenvice.com. Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!