Cameron Monaghan deelt meer details over nieuwe Tron-film: "Visueel vooruitstrevend!"

Films
maandag, 29 april 2024 om 10:00
4jy8ip2d4vsl8rz7fimgjcge6lt
De meesten van ons kennen Cameron Monaghan waarschijnlijk als de Jedi Kal Cestis uit de Star Wars: Jedi-games. Maar, de acteur heeft meer in zijn mars en schittert volgend jaar in de langverwachte nieuwe Tron-film, Tron: Ares. De acteur heeft in een recent interview meer details gedeeld over dit langverwachte derde deel in de franchise.
"Ik denk dat deze film op een vergelijkbare manier enorm vooruitstrevend zal zijn op visueel gebied," vertelde hij aan Collider tijdens de Calgary Expo. "Soms kwam ik zelfs op dagen dat ik niet aan het werk was gewoon omdat de set zo geweldig was. Veel van de praktische sets waren echt fenomenaal, ik vond het geweldig om ze te bekijken."
Monaghan herinnert zich ook dat hij de eerste Tron-film met Jeff Bridges, die oorspronkelijk werd uitgebracht in 1982, zag toen hij jonger was. "Ik herinner me dat ik de originele film keek en dacht dat het uit de jaren '90 kwam, omdat het zo verbazingwekkend was hoe goed een film uit die tijd eruit kon zien en computers gebruikte op die manier," zei Monaghan.
Later kreeg hij de kans om naar de première van het vervolg, Tron: Legacy, te gaan in 2010, met Garrett Hedlund en Olivia Wilde. Monaghan zei dat Tron: Legacy "een cultaanhang kreeg, op een vergelijkbare manier als de originele Tron, waar mensen het erg technologisch cool vonden.
Monaghan speelt in Tron: Ares naast Jared Leto, Greta Lee, Evan Peters, Hasan Minhaj, Jodie Turner-Smith, Arturo Castro en Gillian Anderson. De film, geregisseerd door Joachim Rønning, verschijnt volgend jaar in de bioscoopzalen.
Het is helaas nog even wachten op een eerste trailer en een exacte releasedatum. Houd onze website dus goed in de gaten voor verdere updates over Tron: Ares!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!