Bikkelharde bioscoopfilm met Oscarwinnaar John Voight komt binnenkort naar Netflix

Films
zaterdag, 27 april 2024 om 9:00
spwyyq7wsmpjdrgnhrhw30zu7vl
De Amerikaanse actiefilm Mercy uit 2023 zal vanaf 12 mei beschikbaar zijn op Netflix. Hoewel de film gemengde kritieken ontving, kunnen kijkers uitkijken naar een uitstekende cast, met onder andere de legendarische John Voight, samen met Leah Gibson, Jonathan Rhys Meyers en Sebastien Roberts.
Mercy, geschreven door Alex Wright en geregisseerd door Tony Dean Smith, vertelt het verhaal van Michelle Miller, een voormalig militair die nu als dokter werkt. Ze staat voor de taak om een patiënt te beschermen wanneer de Ierse maffia het ziekenhuis overneemt om achter die patiënt aan te gaan.
Het verhaal speelt zich af twee jaar nadat Michelle's man Jeffrey omkwam bij een bomaanslag tijdens zijn dienst in Afghanistan. Michelle werkt nu als veldchirurg in het Mercy Hospital en woont samen met haar zoon Bobby. Ondertussen hebben FBI-agenten McBride en Ellis Ryan Quinn gearresteerd, de broer van Sean Quinn en de zoon van Patrick "Paddy" Quinn, wiens familie deel uitmaakt van de Ierse maffia genaamd de Quinn Gang Brotherhood, verantwoordelijk voor een reeks misdaden in de Verenigde Staten.
De cast van Mercy bestaat onder andere uit Oscarwinnaar John Voight, die voor zijn rol in de oorlogsfilm Coming Home in de categorie beste acteur het felbegeerde beeldje mee naar huis nam. Naast Voight zien we Leah Gibson, bekend van haar rol in de Marvel-serie Jessica Jones. Jonathan Rhys Meyers (Match Point, Alexander, Mission: Impossible III) en Anthony Konechny (Fifty Shades of Grey) zijn ook te zien in de film.
Hoewel geen hoogvlieger, heeft Netflix toch weer wat nieuws in de aanbieding en weten zelfs de minder beoordeelde films en series soms toch nog aangenaam te verrassen. Ga jij de film kijken? Mercy is vanaf 12 mei te zien op Netflix. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!