Apple onthult titel en officiële poster van nieuwe Formule 1-film met Brad Pitt

Films
vrijdag, 05 juli 2024 om 20:00
ukzin02yxaeqdlmphh9euwqamg6
Apple Original Films en Warner Bros hebben de officiële titel en de eerste poster vrijgegeven van de aankomende Formule 1-film met Brad Pitt in de hoofdrol. De film, die eenvoudigweg F1 heet, is geregisseerd door Joseph Kosinski, bekend van zijn werk aan Top Gun: Maverick. Deze onthulling komt vlak voor de eerste teaser die tijdens de Britse Grand Prix dit weekend wordt gepresenteerd.
De film F1 volgt het verhaal van Sonny Hayes, een voormalige Formule 1-coureur gespeeld door Brad Pitt, die terugkeert naar de sport om samen te werken met de onervaren teamgenoot Joshua Pearce, gespeeld door Damson Idris. Ze racen voor het fictieve team APXGP, dat het zwaar heeft in de competitie. Naast Pitt en Idris bestaat de cast uit een indrukwekkende reeks acteurs, waaronder Oscar-genomineerde Kerry Condon, Oscar-winnaar Javier Bardem, Emmy-winnaar Tobias Menzies en Sarah Niles.
Het unieke aan deze film is dat de opnames plaatsvonden tijdens echte Formule 1-weekenden, waaronder de opnames bij de Britse Grand Prix van vorig jaar. Pitt beschreef de ervaring van racen voor een volle tribune als "de tijd van zijn leven". Hij reed in een gemodificeerde F2-wagen om scènes voor de film te filmen, wat veel aandacht trok van fans en de media.
De productie van F1 is een samenwerking tussen gerenommeerde namen in de filmindustrie en de Formule 1-wereld. Jerry Bruckheimer, bekend van talloze blockbusters, produceert samen met Brad Pitt zelf, Dede Gardner en Jeremy Kleiner van Plan B Entertainment, en de zevenvoudig F1-kampioen Lewis Hamilton. Hamilton is nauw betrokken bij de productie en zorgt ervoor dat de film een authentieke weergave van de sport biedt. Hij heeft ook een rol gespeeld in het scriptadvies en de training van de acteurs.
Met de officiële poster nu onthuld en de teaser die dit weekend debuteert, wordt de opwinding rond F1 steeds groter. De film verschijnt volgend jaar zomer in de bioscoop. Houd onze website in de gaten voor verdere updates rondom F1.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…