Angel Studios komt na succes van Sound of Freedom met nieuwe waargebeurde dramafilm

Films
zaterdag, 20 april 2024 om 19:00
1mxp2knh4g6cigw0ne6lbaksujj
Angel Studios, de studio achter de kaskraker Sound of Freedom van vorig jaar, heeft hun nieuwste film aangekondigd: Possum Trot. Deze aangrijpende bioscoopfilm wordt gepresenteerd als de spirituele opvolger van het bekroonde succes van vorig jaar en belooft opnieuw de harten van het publiek te veroveren met een inspirerend verhaal.
Possum Trot vertelt het waargebeurde verhaal van Bishop en First Lady Donna Martin, en hun kleine Bennett Chapel-kerk, in het stadje Possum Trot in de bossen van Oost-Texas. Tweeëntwintig families sloegen de handen ineen en adopteerden moedig zevenenzeventig van de moeilijkst plaatsbare kinderen in het lokale pleegzorgsysteem, wat een nationale beweging voor kwetsbare kinderen in gang zette die vandaag de dag nog steeds voortduurt.
De cast van Possum Trot bestaat uit getalenteerde acteurs zoals Nika King (Euphoria), Demetrius Grosse (Rampage), Elizabeth Mitchell (Lost) en Diaana Babnicova (Don’t Breathe 2). De film wordt geregisseerd door Joshua Weigel, die ook co-schrijver is samen met Rebekah Weigel. Het echtpaar zal ook als producenten optreden voor Possum Trot.
Angel Studios kwam in 2023 sterk naar voren met Sound of Freedom, waarin Jim Caviezel de hoofdrol speelde. De unieke 'pay-it-forward'-campagne van de film, waarbij fans tickets kochten voor anderen, maakte het tot een waar bioscoopfenomeen. Met een opbrengst van $184 miljoen in Noord-Amerika overtrof de film zelfs grote bioscoopfilms als Indiana Jones and the Dial of Destiny en Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One.
Met de aankondiging van Possum Trot belooft Angel Studios opnieuw een ontroerend en inspirerend verhaal te vertellen dat het publiek zal raken en de boodschap van liefde en mededogen zal verspreiden. Het is op dit moment nog niet duidelijk of de film ook in Nederland te zien zal zijn. Bekijk hieronder de officiële trailer!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!