Studio achter 'Sound of Freedom' verwerft rechten van biografische dramafilm 'Sight'

Films
vrijdag, 02 februari 2024 om 19:09
yk1kzzor5rl4ejnp2st1foxzj9x
Angel Studios, de studio achter Sound of Freedom en The Chosen, heeft wereldwijde rechten verworven voor de onafhankelijke dramafilm Sight. In de hoofdrollen zien we Terry Chen, bekend van zijn rol in Almost Famous en As Good as It Gets-acteur Greg Kinnear. De film staat gepland voor een release in mei.
Sight is geschreven en geregisseerd door Andrew Hyatt, bekend vanThe Blind, en vertelt het waargebeurde verhaal van Dr. Ming Wang, gespeeld door Terry Chen, een Chinese immigrant die tegen alle verwachtingen in een wereldberoemde oogchirurg in de Verenigde Staten werd.
empxmnvjjxvziqwi2t1vmnc5iur 1140x570
Still 'Sound of Freedom' via TMDB
"Zelden hebben we de kracht en vastberadenheid van Chinees-Amerikanen op zo'n krachtige manier op het grote scherm gezien," vertelde Fischer aanDeadline. "Na jarenlang werken aanSightis Angel Studios de perfecte partner voor het publiek dat geïnspireerd wil worden door het verhaal van hoop, doorzettingsvermogen en vrijheid van Dr. Wang."
Jared Geesey, Chief Distribution Officer van Angel Studios, voegde eraan toe dat "toen de filmSight bij de Angel Guild werd gepresenteerd, deze een ongelooflijke hoeveelheid steun kreeg. Ons publiek voelt zich verbonden met ware verhalen van alledaagse helden. We zijn ervan overtuigd dat dit verhaal iedereen zal aanmoedigen die het ervaart en een beweging zal stimuleren om anderen te helpen."
Sight heeft ook rollen voorLost-actrice Fionnula Flanagan, Marvel-acteur Jayden Zhang, Mia Swaminathan (Kim's Convenience) en Ben Wang (The Last O.G.). David Fischer produceerde namens Open River Entertainment, samen met Darren Moorman voor Reserve Entertainment. Het is nog niet duidelijk of de film ook in Nederland te zien zal zijn.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!