Eerste trailer van nieuwe horrorfilm met Nicolas Cage en Maika Monroe onthuld

Films
vrijdag, 02 februari 2024 om 19:45
fal2lcmt4qocvkiv0i64o3evu4x
Op 11 juli 2024 zal de langverwachte horrorfilm Longlegs zijn duistere entree maken in de Nederlandse bioscopen, en recentelijk heeft de film zijn eerste angstaanjagende trailer gelanceerd. Geregisseerd en geschreven door de getalenteerde Osgood Perkins, belooft Longlegs een spannende horrorervaring te worden met een sterrencast, waaronder Maika Monroe, Nicolas Cage, Alicia Witt, en Blair Underwood.
Longlegsneemt de kijker mee in het beklemmende verhaal van Lee Harker, een veelbelovende FBI-agent belast met het oplossen van een onopgeloste zaak van een seriemoordenaar. Terwijl het onderzoek vordert, onthult zich occult bewijs, en Harker realiseert zich een persoonlijke connectie met de meedogenloze moordenaar. De race tegen de klok begint als Harker alles op alles moet zetten om een volgende familietragedie te voorkomen.
dream scenario st 7 jpg sd high 1140x570
Still 'Dream Scenario' via TMDB
De ontwikkeling vanLonglegsbegon in november 2022, toen werd aangekondigd dat Osgood Perkins de film zou regisseren en het scenario zelf zou schrijven. Nicolas Cage, onder zijn Saturn Films banner, tekende toen op om niet alleen te acteren maar ook als producent op te treden. De cast werd verder versterkt in februari 2023 met de toevoeging van Maika Monroe, die de rol van de getalenteerde FBI-agent Lee Harker zal vertolken. In de daaropvolgende maand werden Alicia Witt en Blair Underwood aangetrokken.
Met de combinatie van een meesterlijke regisseur, een sterrencast en een intrigerend plot lijktLonglegseen veelbelovende toevoeging te worden aan het horrorgenre. De eerste trailer geeft een veelbelovende indruk en doet vermoeden dat de film op 11 juli 2024 zowel angstaanjagend als onvergetelijk zal zijn voor de liefhebbers van het genre.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!