Nieuwe Dreamworks animatiefilm 'Orion and the Dark' vanaf vandaag te streamen

Films
vrijdag, 02 februari 2024 om 18:30
9mlr1mgwff2bynwkzgkyjecveu7
Vanaf vandaag is de nieuwe DreamWorks Animation-film Orion and the Dark te zien op Netflix. Geregisseerd door Sean Charmatz in zijn regiedebuut en geschreven door Charlie Kaufman, is deze animatiefilm gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Emma Yarlett.
Het verhaal draait om Orion, een doorsnee basisschoolkind met de gebruikelijke kenmerken: verlegen, bescheiden en met een geheime crush. Maar onder zijn ogenschijnlijk normale uiterlijk schuilt Orion, een baken van adolescentie-angst, volledig overmand door irrationele angsten voor bijen, honden, de oceaan, mobiele telefoonstraling en moorddadige putclowns.
nzcou9mvupgwlj8uby8eyxrp3xv 1140x570
Still 'Orion and the Dark' via TMDB
Echter, van al zijn angsten is hij het meest bang voor datgene wat hij elke nacht tegenkomt: het Duister. Wanneer de letterlijke belichaming van zijn grootste angst hem bezoekt, neemt het Duister Orion mee op een achtbaanrit rond de wereld om te bewijzen dat er 's nachts niets is om bang voor te zijn. Terwijl het onwaarschijnlijke duo dichter bij elkaar komt, moet Orion beslissen of hij het onbekende kan omarmen, of hij zijn angst kan overwinnen en eindelijk de vreugde van het leven kan omarmen.
De stemmencast van deze film is indrukwekkend; Jacob Tremblay, die de stem van Orion vertolkt, en Colin Hanks als de volwassen Orion worden vergezeld door onder andere Paul Walter Hauser, Angela Bassett, Ike Barinholtz, Natasia Demetriou en vele anderen. Het is niet duidelijk of de film ook in het Nederlands te zien zal zijn; we hebben Netflix om een reactie gevraagd. Bekijk hieronder de nieuwe trailer vanOrion and the Dark.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!