Amerika wordt aan puin geschoten in de nieuwe spectaculaire trailer van 'Civil War'

Films
dinsdag, 20 februari 2024 om 15:16
civilwar
Civil War, de nieuwe A24-film die bij velen hoog op hun lijstje van meest geanticipeerde films van 2024 staat, heeft zojuist een nieuwe trailer onthuld. De spraakmakende oorlogsfilm van regisseur Alex Garland draait vanaf 11 april in de Nederlandse bioscoopzalen.
De officiële beschrijving van de film luidt: "Civil War is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen."
A24 lanceerde onlangs een nieuwe spectaculaire trailer waarbij we worden geconfronteerd met beelden van complete verwoesting in de Verenigde Staten, waarbij iconische gebouwen volledig aan puin worden geschoten. Zelden zien we de VS zo verwoestend afgebeeld, tenzij we het hebben over een rampenfilm, maar een grootschalige oorlogsfilm op Amerikaanse bodem? Dat kan niet anders dan spectaculair worden.
Filmstudio A24 staat vooral bekend om zijn gedurfde en unieke films, waarbij Civil War nu de eerste grootschalige productie lijkt te worden. Er wordt dan ook veel verwacht van de nieuwe film van Alex Garland, die niet alleen de regisseur is maar ook verantwoordelijk is voor het script. De film van Garland is in goede handen, want de spannende oorlogsfilm kan rekenen op een ware sterrencast met namen als Kirsten Dunst, Wagner Moura, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson, Sonoya Mizuno en Nick Offerman.
Heel lang hoeven we niet op Civil War te wachten, aangezien de film vanaf 11 april zijn intrede in de Nederlandse bioscoopzalen zal maken. Ben jij net zo enthousiast over de film als wij zijn? Bekijk hieronder de spectaculaire nieuwe trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!