Amerikaanse streamingdienst waagt zich aan true-crime documentaire over Joran van der Sloot

Films
dinsdag, 20 februari 2024 om 15:55
sloot
De Amerikaanse streamingdienst Peacock waagt zich vanaf 27 februari aan een documentaire over Joran van der Sloot getiteld Pathological: The Lies of Joran van der Sloot. De documentaire neemt de kijker mee op een diepgaande reis door het leven van de beruchte Joran van der Sloot, waarbij zijn levenslange patroon van geweld en pathologisch liegen centraal staat. De makers beloven nieuwe inzichten te bieden in de duistere gebeurtenissen rond de beruchte moorden die van der Sloot op zijn geweten heeft.
Pathological: The Lies of Joran van der Sloot onthult, aan de hand van zeldzame interviews en nieuwe inzichten, de verontrustende details van Joran van der Sloots gewelddadige en pathologisch leugenachtige gedrag. De documentaire brengt het levenslange patroon van geweld en bedrog van Van der Sloot naar voren, met bijzondere aandacht voor de moorden op Natalee Holloway en Stephany Flores.
Joran van der Sloot geeft voor het eerst toe dat hij verantwoordelijk is voor deze gruwelijke daad. Hoewel deze bekentenis een langverwachte opluchting brengt voor de Holloway-familie, werpt het ook twijfels op over de geloofwaardigheid van Jorans laatste verhaal, gezien zijn geschiedenis van bedrog en manipulatie.
De documentaire bevat interviews met belangrijke betrokkenen, waaronder Matthew Holloway, Eva Pacohuanaco, Ricardo Flores, Adeli Abad Marchena, Kapitein Juan Callan, Claire Fierman en John Q. Kelly. Deze getuigenissen werpen nieuw licht op de gebeurtenissen rondom de moorden en onthullen het schokkende verloop van Joran van der Sloots misdadige gedrag.
Het is nog niet duidelijk waar en wanneer de documentaire in Nederland te zien zal zijn, maar onze voorzichtige voorspelling is dat de docu voor de Nederlandse kijkers niet heel veel nieuwe schokkende onthullingen zal doen. Maar eerlijk is eerlijk, met die Amerikanen weet je het maar nooit. Bekijk hieronder de trailer van Pathological: The Lies of Joran van der Sloot.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!