Alien-invasie verwoest New York in de nieuwe trailer van 'A Quiet Place: Day One'

Films
zaterdag, 11 mei 2024 om 8:00
jbwpw5z795w3obsibtlqxvwcxzg
Op 28 juni is het zover: de bioscopen zullen worden overspoeld met de spanning en terreur van de nieuwe horrorfilm A Quiet Place: Day One, een prequel die ons terugvoert naar het ontstaan van de angstaanjagende wereld waarin geluid dodelijk is.
In de aanloop naar deze langverwachte release heeft Paramount Pictures een nieuwe trailer uitgebracht die ons een glimp gunt van wat ons te wachten staat. Het eerste wat opvalt, is dat deze prequel ons een totaal nieuwe groep personages introduceert.
We maken kennis met Sam, gespeeld door niemand minder dan de getalenteerde Lupita Nyong'o, die samen met Eric, vertolkt door Joseph Quinn, probeert te overleven in een door chaos geteisterd New York City. Terwijl de stad ineenstort onder de invasie van buitenaardse wezens met een uiterst gevoelig gehoor voor geluid, moeten ze schuilen en vechten voor hun leven.
De nieuwe film in de franchise draait niet om de Abbott-familie, die centraal stond in de vorige delen. Dit geeft de filmmakers de mogelijkheid om een geheel nieuw perspectief te bieden op de gebeurtenissen die leidden tot de verwoesting die we eerder hebben gezien. Een ander interessant punt is de verandering in de regie. Terwijl John Krasinski nog steeds betrokken is als producent en co-auteur van het verhaal, heeft hij het regiestokje overgedragen aan Michael Sarnoski.
Wat betreft het verhaal, worden we in de trailers geconfronteerd met een wereld die op de rand van de afgrond balanceert. De aliens jagen genadeloos op alles wat geluid maakt. Hoewel de trailer ons niet veel onthult over de rol van Djimon Hounsou, die eerder te zien was in A Quiet Place Part II, kunnen we ervan uitgaan dat zijn aanwezigheid een belangrijke toevoeging zal zijn aan het verhaal.
A Quiet Place: Day One belooft een verfrissende en angstaanjagende toevoeging te worden aan de horror-franchise. Met een nieuwe cast, een nieuwe setting en een nieuw perspectief, is de prequel vanaf 28 juni te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder de nieuwe trailer!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!