Adam Sandler werkt aan langverwacht vervolg op iconische komediefilm 'Happy Gilmore'

Films
zondag, 24 maart 2024 om 10:00
hhjha5o45vrulipw98ea41yftw7
Adam Sandler werkt momenteel aan een vervolg op de iconische komediefilm Happy Gilmore uit 1996. Het nieuws werd onthuld door niemand minder dan Christopher McDonald, de acteur die de beruchte aartsvijand van Sandler's personage Happy Gilmore, Shooter McGavin, speelde in de originele film.
McDonald deed de aankondiging tijdens een interview op de radioshows Audacy's 92.3 The Fan, waar hij verklapte dat hij recentelijk Adam Sandler had ontmoet en dat Sandler hem een eerste versie van het script voor Happy Gilmore 2 had laten zien. Tijdens het interview grapte McDonald dat de hosts misschien de onthulling willen "wegknippen" vanwege zijn opmerking, maar hij kon zijn enthousiasme niet onderdrukken. Hij benadrukte dat de fans het vervolg hebben geëist en dat het nu daadwerkelijk in ontwikkeling is.
Happy Gilmore vertelt het verhaal van een man die zijn onsuccesvolle carrière als ijshockeyspeler achter zich laat en zijn geluk beproeft als golfer. De hoofdpersoon, gespeeld door Sandler zelf, droomt ervan een professionele ijshockeyspeler te worden, maar komt er al snel achter dat hij niet kan schaatsen. Wanneer hij ontdekt dat zijn oma haar huis dreigt te verliezen aan een belastingveiling, belooft Happy haar te helpen het geld bijeen te brengen om het huis terug te kopen.
Het verhaal neemt een komische wending wanneer Happy ontdekt dat zijn krachtige slagen hem een onverwacht voordeel geven in de golfsport. Hij wordt ontdekt door Chubbs Peterson, een lokale golflegende gespeeld door Carl Weathers, die hem aanmoedigt om deel te nemen aan professionele golftoernooien. Happy stemt toe, in de hoop genoeg geld te verdienen om zijn oma te redden van financiële problemen.
Natuurlijk kan een komedie niet zonder zijn antagonist, en in dit geval is dat Shooter McGavin, een arrogante en jaloerse topgolfer die Happy ziet als een bedreiging voor zijn eigen succes. McGavin, vertolkt door McDonald, doet er alles aan om Happy's opkomst in de golfsport te dwarsbomen, wat leidt tot een reeks hilarische en absurde confrontaties tussen de twee tegenpolen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!