Nieuwe Woody Woodpecker-film komt binnenkort naar Netflix

Films
zondag, 24 maart 2024 om 14:00
woody woodpecker goes to camp n 00 07 35 14
Op 12 april trakteert Netflix op een nieuwe Woody Woodpecker-film. De streamingdienst brengt een combinatie van live-action en animatie in de nieuwe komediefilm Woody Woodpecker Goes to Camp. De film is geregisseerd door Jon Rosenbaum, geschreven door Stephen Mazur en Cory Edwards, en geproduceerd door Jon Kuyper.
Deze Amerikaanse productie, uit handen van Universal Animation Studios, brengt het iconische personage Woody Woodpecker tot leven in een nieuw en opwindend komisch verhaal, voor het eerst sinds de film Woodpecker uit 2017.
In 2021 kondigde Universal Pictures aan dat er een vervolg zou komen op de film Woody Woodpecker uit 2017. De productie van deze sequel vond plaats in Victoria, Australië, met opnames in Melbourne en verschillende regionale gebieden van Victoria. Na lang wachten en speculatie werd in februari 2024 eindelijk de releasedatum bekendgemaakt: 12 april 2024, exclusief op Netflix.
Het verhaal belooft een komisch avontuur. Woody Woodpecker, na uit het bos te zijn getrapt, denkt dat hij een permanent thuis heeft gevonden in Camp Woo Hoo. Echter, zijn vreugde wordt bedreigd wanneer een inspecteur dreigt het kamp te sluiten.
Hoewel er nog niet veel details zijn vrijgegeven, is wel bekend dat Eric Bauza de stem van Woody zal vertolken. Bauza, bekend van zijn eerdere vertolking van Bugs Bunny, wordt bijgestaan door Savannah La Rain als J.J., Chloe De Los Santos als Maggie en George Holahan-Cantwell als Orson. De film is vanaf 12 april op Netflix te zien. Nu rest alleen nog het wachten op de eerste trailer, die ongetwijfeld niet heel lang meer op zich zal laten wachten.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!