Aangrijpende dramafilm gebaseerd op roman van Anna Todd vanaf vandaag nieuw op Netflix

Films
zaterdag, 18 mei 2024 om 16:00
ohyszplei7nbb5cbcz9ejyainzj
De romantische dramafilm After uit 2019, geregisseerd door Jenny Gage, maakt vanaf vandaag zijn debuut op Netflix en brengt een golf van emoties met zich mee voor kijkers die hunkeren naar zoete, hartverscheurende verhalen.
Met een sterrencast bestaande uit Hero Fiennes Tiffin en Josephine Langford, neemt de film je mee op een achtbaan van emoties terwijl een jonge vrouw verstrikt raakt in een betoverende maar tumultueuze relatie met een mysterieuze medestudent tijdens haar eerste maanden op de universiteit.
Het verhaal volgt Tessa Young, gespeeld door Langford, die haar eerste jaar op de universiteit begint. Wanneer ze in haar slaapzaal arriveert, ontmoet ze haar nieuwe kamergenoot Steph en diens vriendin Tristan, en maakt ze een vluchtige ontmoeting mee met Steph's vriend, Hardin Scott, vertolkt door Fiennes Tiffin. Wat volgt is een achtbaan waarbij Tessa wordt blootgesteld aan de complexiteit van liefde, verlangen en zelfontdekking.
Hoewel de film werd bekritiseerd vanwege de manier waarop het misbruik in romantische relaties zou verheerlijken, kon het niet ontkend worden dat After een commercieel succes was, met een wereldwijde opbrengst van meer dan $69 miljoen, ruim boven het bescheiden budget van $14 miljoen. After, gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2014 van Anna Todd, won verschillende prijzen, waaronder de Teen Choice Award voor Beste Dramafilm en de People's Choice Award voor Beste Dramafilm van 2019.
Of je nu op zoek bent naar een hartverwarmende film voor een romantische avond of gewoon een goed verhaal om je in te verliezen, After op Netflix biedt precies dat - een aangrijpend verhaal over liefde, groei en de complexiteit van menselijke relaties. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!