The Nerd Shepherd

Apple TV+ Deelt Intrigerende Twitterhint over Mogelijke Spin-Off van Geliefde Serie “Ted Lasso”

Ted Lasso, de populaire komedieserie van streamingdienst Apple TV+, heeft onlangs zijn einde bereikt. De show wist het hart van kijkers te veroveren door de perfecte dosis positiviteit te bieden in een tijd waarin mensen snakten naar luchtige verhalen.

Let op: Dit bericht bevat spoilers.

Ondanks het einde van Ted Lasso, betekent dit mogelijk niet het einde van het verhaal voor alle geliefde personages uit de serie. Apple TV+ heeft namelijk een opmerkelijke tweet geplaatst waarin de nieuwe coach Roy Kent (Brett Goldstein) te zien is, samen met Coach Beard (Brendan Hunt) en Nate Shelley (Nick Mohammed). De begeleidende tekst bij de foto luidt: ‘Smells like potential.’ Dit lijkt een hint te zijn naar een spin-off serie, met de focus op het nieuwe technische team van Richmond F.C.

LEES OOK | Zack Snyder bereidt zich voor op een “Rebel Moon”-universum via Netflix

Een scène in de laatste aflevering van Ted Lasso lijkt nu ook te wijzen op de mogelijkheid van een nieuwe serie. Aan het einde van seizoen 3 besluit Ted (Jason Sudeikis) om te stoppen als coach en terug te keren naar zijn familie in de Verenigde Staten. Na zijn vertrek zien we ook de feedback die Ted heeft gegeven op een boek dat is geschreven over het seizoen van Richmond F.C. Opmerkelijk genoeg had Ted slechts één kritische opmerking: hij zou graag de titel van het boek veranderen omdat het volgens hem ‘niet om mij gaat. Het ging nooit om mij’. Bovendien blijven er in de seizoensfinale nog enkele losse eindjes over, wat ongetwijfeld genoeg potentie biedt voor een spin-off.

Hoewel er op dit moment geen officiële aankondiging is gedaan over een spin-off, kunnen we wel al volop speculeren over de mogelijke richting die het verhaal zou kunnen nemen. Zou de spin-off zich kunnen concentreren op het nieuwe technische team dat de fakkel overneemt van Ted Lasso en hun eigen uitdagingen en triomfen op het veld aangaat? Zullen we meer te weten komen over de persoonlijkheden en achtergronden van personages zoals Roy Kent, Coach Beard en Nate Shelley? 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen