Disney+ maakt Releasedatum van Star Wars-serie Ahsoka bekend in Nieuwe Trailer

TV en Series
woensdag, 07 juni 2023 om 19:31
nrylbc60o2qxkk1gb1roa1wy30
Disney+ heeft aangekondigd wanneer de première van Ahsoka plaatsvindt op hun streamingdienst. De Star Wars-serie zal op 23 augustus van start gaan. De eerste aflevering van de Lucasfilm Disney+-serie zal Rosario Dawson in de hoofdrol laten zien als het personage Ahsoka.
De serie speelt zich af in het geliefde Star Wars-universum na de val van het Keizerrijk. Ahsoka, ooit een Jedi-knight, staat nu voor de taak om een opkomende dreiging te onderzoeken die het sterrenstelsel bedreigt. Met haar ongeëvenaarde vaardigheden en haar sterke band met de Force zal Ahsoka de kijkers meenemen op een boeiende reis vol actie en avontuur.
Naast de terugkeer van Hayden Christensen als Anakin Skywalker, kunnen fans ook uitkijken naar Natasha Liu Bordizzo als Sabine Wren, Mary Elizabeth Winstead als Hera Syndulla, Eman Esfandi als Ezra Bridger, Ivanna Sakhno als Shin Hati en wijlen Ray Stevenson als Baylan Skoll. Met zo'n getalenteerde cast belooft Ahsoka een meeslepende kijkervaring te worden.
Met de release van Ahsoka op Disney+ wordt het Star Wars-aanbod op de streamingdienst verder uitgebreid. Fans kunnen nu al genieten van series als The Mandalorian, The Bad Batch en de Obi-Wan Kenobi-serie. Met Ahsoka voegt Disney+ een nieuwe en spannende serie toe aan het immer groeiende Star Wars-universum.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!