The Nerd Shepherd

Zack Snyder bereidt zich voor op een “Rebel Moon”-universum via Netflix

In een interview met Vanity Fair, deelde Zack Snyder zijn uitbreidingsplannen voor zijn nieuwste “Rebel Moon”-project met Netflix, een concept waar Snyder al over nadenkt sinds zijn studententijd. Het sciencefictionavontuur, dat op 22 december op de streamingsdienst zal verschijnen, volgt een vrouw (Sofia Boutella) met een mysterieus verleden die door een vreedzame kolonie aan de rand van het sterrenstelsel wordt uitgezonden om krijgers te vinden nadat de samenleving bedreigd wordt door een tiran.

Het project zal uit twee films bestaan, nadat de schrijver-regisseur met Netflix had gesproken over zijn script van 72 pagina’s, dat vertaald zou worden naar een film van bijna drie uur. Zack Snyder wil dat het tweede deel “direct daarna” zou worden uitgebracht. “Het zal niet lang duren. Netflix kan dingen doen die een traditionele studio niet kan als het gaat om hoe dicht op elkaar de films worden uitgebracht,” merkt hij op.

LEES OOK | Aangrijpende Amazon Dramaserie “The Lost Flowers of Alice Hart” toont de eerste Teaser Trailer

Naast de tweedelige film bereidt hij zich ook voor op de release van twee versies van Rebel Moon, waarbij de versie van de regisseur langer zal zijn. De eerste versie zal het fantasieavontuur verkennen op een manier “die iedereen kan waarderen en bekijken”, terwijl de andere versie gericht zal zijn op volwassenen en Snyder’s grootste fans.

Still 'Rebel Moon' via TMDB
Still 'Rebel Moon' via TMDB

Tijdens het interview werden ook details onthuld over hoe Snyder zijn universum heeft opgebouwd. Naast de verwachte visuele effecten heeft de regisseur een echt dorp gebouwd in de Santa Clarita-kloof buiten Los Angeles. Dit omvat “levensechte verlaten starfighter-modellen, niet ver van wat lijkt op een idyllisch Scandinavisch dorp, compleet met clusters van huizen, winkels en schuren, evenals een stenen brug over een kristalheldere rivier”.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen