Zack Snyder werkt volgens geruchten aan een '300'-serie

TV en Series
dinsdag, 28 mei 2024 om 14:00
gysvhedgaxtuihmiwiyghk1uuzu
Zack Snyder werkt volgens de laatste geruchten aan een tv-serie gebaseerd op zijn eerdere bioscoophit 300. Deze speculatie komt voort uit recente uitspraken van de regisseur en verschillende insiders in Hollywood. Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan door Warner Bros. lijken de aanwijzingen steeds sterker te worden dat Snyder zijn oog heeft laten vallen op het uitbreiden van het 300-universum.
In een eerdere podcast met Joe Rogan besprak Snyder uitgebreid zijn carrière en verschillende toekomstige projecten, waaronder ook de mogelijkheid van een 300-serie. Hij bevestigde dat er gesprekken hebben plaatsgevonden over het ontwikkelen van een dergelijke serie, waarbij hij openstond voor het integreren van homo-erotische elementen die eerder niet zo prominent aanwezig waren in de oorspronkelijke film. Dit idee lijkt voort te komen uit Snyder's erkenning van de historisch nauwkeurige homoseksuele aspecten van het Spartaanse krijgersleven.
Hoewel er nog geen specifieke details zijn vrijgegeven over de mogelijke serie, hint Snyder naar het belang van deze nieuwe elementen om het 300-universum te verrijken en een breder publiek aan te spreken. Hij suggereert dat de serie zou kunnen worden geproduceerd in samenwerking met Netflix, waar hij momenteel meerdere projecten uitbrengt, waaronder de onlangs verschenen Rebel Moon-films.
Het nieuws komt van de doorgaans betrouwbare Hollywood-insider @MyTimeToShineHello, die een behoorlijke trackrecord heeft als het gaat om dit soort nieuwtjes. Of deze geruchten werkelijkheid worden en of het inderdaad een nu al controversiële homo-erotische weg in slaat moet nog blijken, maar met het nieuws wat opnieuw de kop op steekt in het geruchtencircuit is het hopen dat een officiële aankondiging niet lang op zich laat wachten.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!