Warner Bros deelt eerste exclusieve beelden van tweede seizoen HBO-hitserie 'The Last of Us'

TV en Series
woensdag, 15 mei 2024 om 17:30
6644cbeda0d88 thumbnail
Tijdens de Warner Bros. Discovery Upfront-presentatie in New York City zijn zojuist de eerste beelden onthuld van het langverwachte tweede seizoen van de HBO-hitserie The Last of Us. De beelden tonen sterren Pedro Pascal en Bella Ramsey in hun iconische rollen als Joel en Ellie.
Het verhaal van The Last of Us draait om Joel en Ellie terwijl ze navigeren door een wereld die overspoeld is door zombies die geïnfecteerd zijn met een parasitaire schimmel. Maar niet alleen de zombies vormen een bedreiging; ook meedogenloze huurlingen en kannibalen.
Het eerste seizoen van The Last of Us werd geïnspireerd door de gelijknamige videogame uit 2013, en het tweede seizoen zal naar verwachting de gebeurtenissen van het vervolg uit 2020, The Last of Us Part II, volgen.
Naast Pascal en Ramsey zullen ook andere bekende gezichten terugkeren, waaronder Gabriel Luna als Joel's broer Tommy, en Rutina Wesley als Maria, Tommy's vrouw. Nieuwe toevoegingen aan de cast zijn onder meer Kaitlyn Dever, Isabela Merced, Young Mazino, Ariela Barer, Tati Gabrielle, Spencer Lord en Danny Ramirez. Bovendien zal Emmy-winnares Catherine O'Hara een gastrol vertolken.
Craig Mazin en Neil Druckmann, de uitvoerende producenten en showrunners van het eerste seizoen, zullen ook het tweede seizoen leiden. De serie is een samenwerking met Sony Pictures Television en wordt geproduceerd door een team van ervaren krachten, waaronder Carolyn Strauss, Jacqueline Lesko, Cecil O'Connor, Asad Qizilbash, Carter Swan en Evan Wells.
Het tweede seizoen is momenteel volop in productie; een eerste trailer zal waarschijnlijk nog wel even op zich laten wachten. Houd onze website in de gaten voor verdere updates rondom The Last of Us!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!