Sprankelende feel good-serie uit Israël vanaf vandaag te zien op Netflix

TV en Series
donderdag, 18 april 2024 om 8:00
brosuniversal base na 10 zxx
Vanaf vandaag komt Netflix met een sprankelende komedieserie uit Israël, Bros, gemaakt door en met de getalenteerde Guy Amir en Hanan Savyon in de hoofdrollen. Deze serie, bestaande uit acht afleveringen, zit boordevol humor waarbij vriendschap en de passie voor voetbal centraal staan. Met een verfrissende blik op het leven van twee onafscheidelijke vrienden, belooft Bros kijkers mee te nemen door de straten van Jeruzalem en ver daarbuiten.
Pini en Nisso, de twee hoofdpersonages van Bros, zijn niet zomaar vrienden; ze zijn als broers voor elkaar. Hun leven draait om twee dingen: hun diepgewortelde vriendschap en hun grenzeloze liefde voor Beitar Jerusalem FC. Als eigenaren van een bar in Jeruzalem, delen ze niet alleen hun passie voor voetbal, maar ook hun dagelijkse ups en downs. Wanneer ze geconfronteerd worden met de dreiging van de sluiting van hun bar en de druk van een belangrijke voetbalwedstrijd, worden hun band en loyaliteit op de proef gesteld.
Wanneer Pini en Nisso zich voorbereiden om naar Polen te reizen voor de cruciale Beitar-wedstrijd, komen ze in allerlei hilarische situaties terecht. De reis naar Krakau brengt niet alleen grappige ontmoetingen met zich mee, maar ook diepgaande momenten van zelfreflectie. Terwijl Pini en Nisso zich verliezen in de opwinding van de voetbalwereld, wordt hun vriendschap steeds sterker, zelfs wanneer ze geconfronteerd worden met uitdagingen en obstakels op hun pad.
De serie, met een uitstekende cast waaronder Efrat Boimold, Yaniv Swissa en Shlomi Avraham, biedt een meeslepende kijk op de Israëlische cultuur, met een mix van humor, drama en hartverwarmende momenten. Met Bros op Netflix kunnen kijkers van over de hele wereld genieten van deze unieke en verfrissende kijk op vriendschap, passie en de bijzondere wereld van het Israëlische voetbal. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!