Robert Downey Jr. schittert in eerste trailer van nieuwe HBO-serie 'The Sympathizer'

TV en Series
vrijdag, 29 maart 2024 om 14:00
sym 107 03202023 hs 00950 v3 copy
HBO heeft onlangs een nieuwe trailer uitgebracht voor The Sympathizer, een miniserie gebaseerd op de Pulitzer Prize-winnende roman van Viet Thanh Nguyen. De première van de veelbelovende nieuwe HBO-serie staat gepland voor 15 april.
De serie, die een combinatie is van spionage-thriller en satire, volgt de avonturen van de Kapitein (gespeeld door Hoa Xuande), een half-Franse, half-Vietnamese communistische spion, tijdens de laatste dagen van de Vietnamoorlog en in zijn nieuwe leven als vluchteling in Los Angeles.
The Sympathizer is een gezamenlijke productie van HBO, A24 en Rhombus Media, in samenwerking met Moho Film en Cinetic Media. De co-showrunners zijn Don McKellar en Park Chan-wook, die ook de eerste drie afleveringen heeft geregisseerd. De cast omvat Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Phanxine, Vy Le, Ky Duyen, Kieu Chinh, Duy Nguyen, Alan Trong, Sandra Oh en Robert Downey Jr., die niet alleen verschillende bijrollen speelt maar ook fungeert als uitvoerend producent.
De recent uitgebrachte trailer, die je hieronder kunt bekijken, biedt een uitgebreidere blik op het personage van Sandra Oh en legt de nadruk op het dubbele leven dat de Kapitein moet leiden in zijn nieuwe thuis. Een hilarisch aspect is Robert Downey Jr. die in de nieuwe HBO-serie verschillende personages zal spelen.
Naast Park, McKellar en Downey, zijn de uitvoerende producenten onder andere A24, Team Downey (Susan Downey en Amanda Burrell), Rhombus Media (Niv Fichman), Kim Ly, Ron Schmidt, Nguyen en Jisun Back van Moho Film. Fernando Meirelles en Marc Munden zijn ook betrokken als regisseurs, terwijl schrijvers voor de serie onder andere Mark Richard, Naomi Iizuka, Maegan Houang, Anchuli Felicia King en Tea Ho zijn.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!