Kate Winslet schittert in eerste trailer van nieuwe HBO-serie 'The Regime'

TV en Series
donderdag, 08 februari 2024 om 17:27
kate winslet matthia 65c500a2cdc3f
Op 4 maart 2024 maakt HBO Max zich op voor de première van de veelbelovende zesdelige Original-miniserie, The Regime. Met een sterrencast onder leiding van Kate Winslet en Matthias Schoenaerts biedt deze productie, geschreven door Will Tracy en geregisseerd door Stephen Frears en Jessica Hobbs, een diepgaande blik op de interne machtsdynamiek van een hedendaags Europees regime dat binnen één jaar ineenstort.
De recent uitgebrachte eerste trailer werpt een intrigerende blik op wat kijkers kunnen verwachten. Binnen de muren van een paleis ontvouwen zich politieke spanningen en machtsstrijd. De cast, met Kate Winslet en Matthias Schoenaerts in de hoofdrollen, belooft een meeslepende ervaring te worden, ondersteund door getalenteerde medespelers zoals Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton en Hugh Grant.
the regime 7 1140x570
Still 'The Regime' via HBO
The Regimewordt niet alleen geleid door een indrukwekkende cast, maar ook door een getalenteerd productieteam. Will Tracy, als showrunner en schrijver, staat aan het roer als uitvoerend producent, samen met namen als Frank Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephen Frears en Jessica Hobbs. Het schrijversteam bestaat uit Seth Reiss, Sarah DeLappe, Gary Shteyngart, Jen Spyra en Juli Weiner.
Met de opkomst van hoogwaardige politieke drama's lijktThe Regimegoed gepositioneerd om aan deze vraag te voldoen. De eerste trailer heeft de verwachtingen aangewakkerd, en we kijken dan ook reikhalzend uit naar de ontrafeling van dit complexe verhaal. Vanaf 4 maart te zien bij HBO Max; bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!