Opnames tweede seizoen van Netflix-serie FUBAR met Arnold Schwarzenegger officieel gestart

TV en Series
dinsdag, 28 mei 2024 om 8:00
fubar 101 unit 00933rc
Het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie FUBAR, met in de hoofdrol Arnold Schwarzenegger als Luke Brunner, is officieel van start gegaan met de productie. Nick Santora, de bedenker van de serie en bekend van successen als Reacher en Prison Break, onthulde dat het tweede seizoen "bananas" zal zijn.
Arnold Schwarzenegger belooft in de officiële aankondigingsvideo dat seizoen 2 groots zal zijn, en om deze woorden kracht bij te zetten is er zelfs een Guinness World Record gebroken door het grootste actiefiguur ter wereld te bouwen: een 6,75 meter hoge Luke Brunner-actiefiguur.
Naast Schwarzenegger en Monica Barbaro, die de rol van zijn dochter Emma speelt, verwelkomt FUBAR seizoen 2 een nieuw castlid: Carrie-Anne Moss. Bekend van haar rol als Trinity in de Matrix-films, speelt Moss Greta Nelso, een voormalige Oost-Duitse spion. De terugkerende cast bestaat uit bekende gezichten zoals Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Jay Baruchel, Aparna Brielle, Andy Buckley, Milan Carter, Fabiana Udenio en Barbara Eve Harris.
Het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger waarin de identiteit van Luke en zijn medespionnen, waaronder zijn dochter Emma, werd onthuld. Dit brengt hen in groot gevaar en zal een belangrijk thema zijn in het tweede seizoen. Daarnaast zal de uitgebreide familie Brunner met talloze uitdagingen te maken krijgen, waaronder een mogelijke verrader in hun midden.
FUBAR seizoen 1 wist ondanks gemengde recensies (volgens Rotten Tomatoes) een solide fanbase op te bouwen, mede dankzij de aanwezigheid van actie-icoon Schwarzenegger. Zijn charisma en de unieke combinatie van actie en humor in zijn rol als Luke Brunner speelden een grote rol in het succes van de serie.
Wanneer de serie terugkeert, is nog niet duidelijk, maar een release volgend jaar zomer lijkt, gezien de productie die nét van start is gegaan, aannemelijk. Houd onze website in de gaten voor verdere updates rondom FUBAR.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!