'Kolory zła: Czerwień' op Netflix: Alles over de nieuwe spannende misdaadfilm uit Polen

Films
maandag, 27 mei 2024 om 10:00
kolory zla czerwien netflix przemyslaw paczkowski 3
Op woensdag 29 mei debuteert op Netflix Kolory zła: Czerwień (Colors of Evil: Red), een nieuwe Poolse misdaad-dramafilm onder regie van Adrian Panek. Het verhaal speelt zich af in het Tricity-gebied en volgt een aanklager en een rechter die samen op zoek gaan naar de waarheid achter de moord op een meisje dat op het strand is gevonden.
De hoofdrollen worden vertolkt door Maja Ostaszewska als Helena Bogucka en Jakub Gierszał als Leopold Bilski; Kagga Jayson is te zien als Leonard. Het verhaal is gebaseerd op een veelgeprezen boek van de Poolse schrijver Małgorzata Oliwia-Sobczak en belicht de zoektocht naar de waarheid, de opkomst van het kwaad in het dagelijks leven en de veranderingen die voortvloeien uit pijnlijk verlies.
De officiële beschrijving van het nieuwe Poolse misdaad-drama luidt: “Nadat het lichaam van een jong meisje op een strand in Tricity is gevonden, ontdekt een ambitieuze aanklager dat de omstandigheden van de moord lijken op een misdaad van vijftien jaar geleden. Wanneer zijn supervisor hem verbiedt om de gesloten zaak te heropenen, besluit de man samen te werken met de moeder van het slachtoffer, een rechter die worstelt met het heropbouwen van haar leven na het verlies van haar dochter. Samen gedreven door hun vastberadenheid om de waarheid te achterhalen, beginnen ze aan een gevaarlijk onderzoek dat leidt naar een van de nachtclubs aan zee die worden gecontroleerd door de lokale onderwereld.”
De film wordt geproduceerd door Aurum Film, met Łukasz M. Maciejewski en Adrian Panek als scenaristen, en Leszek Bodzak en Aneta Hickinbotham als producenten. Kolory zła: Czerwień (Colors of Evil: Red) lijkt opnieuw een aangename toevoeging te worden aan het Netflix-aanbod. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!