Opnames tweede én derde seizoen van Netflix-hitserie 'Squid Game' officieel afgerond

TV en Series
maandag, 17 juni 2024 om 8:00
uaqsk2szh8woicexnqdjgmmwyyc
De opnames van de immens populaire Netflix-serie Squid Game zijn afgerond voor zowel seizoen twee als drie, zo melden verschillende media. De bekroonde dramaserie, die wereldwijd records brak en lovende kritieken ontving, zal de komende seizoenen na elkaar uitbrengen.
De opnames van de nieuwe seizoenen begonnen in juli vorig jaar en zijn nu, bijna een jaar later, succesvol afgerond. Ter ere van deze prestatie organiseerden de cast en crew volgens insiders een tweedaags afsluitingsfeest in Gapyeong.
Met de afronding van de opnames zijn er diverse geruchten opgedoken over wat fans kunnen verwachten in seizoen twee. Zo wordt er gespeculeerd dat Young Hee’s vriend, Cheol-su, een mannelijke versie van de beruchte moorddadige pop uit seizoen één, zijn opwachting zal maken. Daarnaast wordt er gesproken over nóg intensere en meer hardcore spellen dan in het eerste seizoen.
Hwang Dong Hyuk, de bekroonde regisseur die als eerste Aziaat de Directing Award won bij de 74e Primetime Emmy Awards, keert terug als schrijver, regisseur en producent voor seizoen twee. Lee Jung Jae, die de Emmy won voor Beste Acteur in een Dramaserie, herneemt zijn rol als Sung Ki Hoon. Naast Lee Jung Jae keren ook andere bekende gezichten zoals Lee Byung Hun, Wi Ha Jun en Gong Yoo terug. Bovendien wordt de cast uitgebreid met nieuwe talenten zoals Im Si Wan, Kang Ha Neul, Park Gyu Young en vele anderen.
Netflix heeft bevestigd dat seizoen twee in de tweede helft van 2024 zal worden uitgebracht, waarbij geruchten suggereren dat dit december zal zijn. Hoewel er nog geen definitieve details zijn over de release van seizoen drie, wordt verwacht dat deze kort na seizoen twee zal volgen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!