Nieuwe afleveringen van steengoede sitcom vanaf vandaag te streamen op Netflix

TV en Series
donderdag, 27 juni 2024 om 8:00
90show 201 unit 01059rc
Vanaf vandaag keren we eindelijk terug naar Point Place met het eerste deel van seizoen twee van That '90s Show, de spin-off van de iconische sitcom That '70s Show. Helaas moeten we nog even geduld hebben voor de rest van het seizoen; de overige afleveringen verschijnen pas op 24 oktober.
Het eerste seizoen eindigde met een onopgelost liefdesdrama tussen Leia (Callie Haverda), Nate (Maxwell Acee Donovan) en Jay (Mace Coronel). In de eerder uitgebrachte trailer zien we al dat de bijna-kus tussen Leia en Nate niet verborgen blijft, ondanks hun pogingen om dit geheim te houden.
Wanneer Leia terugkeert naar het huis van haar grootouders voor de zomervakantie, komen deze gevoelens weer naar boven, wat leidt tot spanningen en conflicten binnen de vriendengroep. Jay en Nikki (Sam Morelos) moeten de gevolgen onder ogen zien, wat de relaties en vriendschappen onder druk zet.
Naast het liefdesdrama belooft het tweede seizoen ook weer de hilarische capriolen van de Forman-familie. Kitty (Debra Jo Rupp) en Red (Kurtwood Smith) proberen hun kleindochter rijles te geven, wat natuurlijk niet zonder problemen verloopt. Daarnaast zien we Leia solliciteren voor een baan die een complete metamorfose vereist, inclusief een ontmoeting met Mitch Miller (Seth Green), een oude rivaal van haar vader.
Bekende gezichten uit That '70s Show maken hun opwachting in seizoen twee. Bob (Don Stark) keert terug en verhuist naar het huis tegenover de Formans, tot grote ergernis van Red. Daarnaast zijn er gastrollen voor onder andere Andrea Anders, Will Forte, Lisa Loeb, Carmen Electra en Kevin Smith.
De nieuwe afleveringen van seizoen twee zijn nu te zien op Netflix, met het vervolg gepland voor 24 oktober.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!