Nieuwe afleveringen van 'Pokémon Horizons' binnenkort te zien op Netflix

TV en Series
donderdag, 11 juli 2024 om 19:00
pokemon horizons the series part 3 screenshot 010
Vanaf 9 augustus kunnen Nederlandse Pokémon-fans uitkijken naar het derde deel van Pokémon Horizons: De serie, exclusief beschikbaar op Netflix. In deze nieuwe afleveringen verkennen de hoofdrolspelers Liko en Roy, samen met hun partner-Pokémon Sprigatito en Fuecoco, Captain Pikachu en de andere leden van de Rising Volt Tacklers, verschillende regio's in de Pokémon-wereld.
In de nieuwe afleveringen doen Liko en Roy nieuwe ontdekkingen over de legendarische Pokémon Trainer Lucius en de Six Heroes. Hun reis wordt echter bemoeilijkt door de constante dreiging van de Explorers, een mysterieuze organisatie die op zoek is naar Liko's hanger, die de sleutel blijkt te zijn tot de Pokémon Terapagos. Na een emotionele hereniging met haar oma ontdekt Liko eindelijk dat haar hanger in feite de transformatie van Terapagos is. Deze vreugdevolle ontdekking wordt echter al snel overschaduwd door een aanval van de Explorers.
De Explorers richten zich eerst op Terapagos en verschuiven daarna hun aandacht naar de zwarte Rayquaza. Ondertussen proberen de Rising Volt Tacklers meer te weten te komen over de Ancient Poké Ball in hun zoektocht naar de Six Heroes. Liko en Roy blijven intensief trainen om sterker te worden en bereiden zich voor op de confrontaties die hen te wachten staan.
Pokémon Horizons: De serie is de 26ste reeks in de Pokémon-animatieserie. De serie staat onder leiding van uitvoerend regisseur Daiki Tomiyasu, met Saori Den als regisseur en Dai Satō als script supervisor. Rei Yamazaki verzorgt het karakterontwerp, Conisch de muziek, en Naotsugu Uchida en Akane Yamago zijn verantwoordelijk voor de geluidsbewerking.
Deze serie onderscheidt zich van eerdere series door het ontbreken van Ash Ketchum als protagonist. In plaats daarvan staan Liko en Roy centraal, die samen met de Rising Volt Tacklers verschillende regio's verkennen, waaronder de nieuw geïntroduceerde Paldea-regio uit de spellen Scarlet en Violet.
De nieuwe afleveringen van Pokémon Horizons: De serie zijn vanaf 9 augustus te zien op Netflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!