Nieuwe Pokémon TCG-uitbreiding 'Stellar Crown' vanaf 13 september verkrijgbaar

Games
vrijdag, 28 juni 2024 om 19:15
stellar crown
The Pokémon Company heeft de nieuwste TCG-uitbreiding aangekondigd: Scarlet & Violet—Stellar Crown. Deze langverwachte set, die vanaf 13 september in de winkels ligt, introduceert het fascinerende Terastal-fenomeen, dat voor het eerst verscheen in de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.
In deze uitbreiding maken spelers kennis met Stellar Tera Pokémon ex, elk met een speciale Stellar-aanval. Deze unieke aanvallen, die zijn gebaseerd op verschillende edelstenen, vereisen het gebruik van drie verschillende typen Energie. De uitbreiding voegt ook nieuwe en interessante Pokémon toe aan het spel. Spelers kunnen zich verheugen op de officiële debuutkaarten van Archaludon, Hydrapple en de Legendarische Pokémon Terapagos, die voor het eerst werden ontdekt in de downloadbare content The Hidden Treasure of Area Zero voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.
Scarlet & Violet—Stellar Crown bevat verschillende opvallende kaarten die de speelervaring zullen verrijken. Er zijn drie ACE SPEC Rare Trainer-kaarten en tien Pokémon ex, waaronder vier Stellar Tera Pokémon ex. Daarnaast omvat de set dertien Illustration Rare Pokémon en zes Special Illustration Rare Pokémon en Supporter-kaarten. Tot slot zijn er drie geëtste Hyper Rare Gold-kaarten, die de verzameling van iedere Pokémon-fan compleet maken.
De nieuwe set zal beschikbaar zijn in diverse formaten, waaronder booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties. Voor degenen die niet kunnen wachten tot de officiële release, biedt het Play! Pokémon competitieprogramma de mogelijkheid om deel te nemen aan Prerelease-toernooien. Deze toernooien vinden plaats vanaf 31 augustus 2024 bij deelnemende onafhankelijke winkels.
Daarnaast kunnen Trainers Scarlet & Violet—Stellar Crown digitaal spelen via de Pokémon TCG Live-app vanaf 12 september 2024. Beschikbaar voor iOS-, Android-, macOS- en Windows-apparaten, biedt deze app spelers de mogelijkheid om de nieuwe Stellar Tera Pokémon ex te verzamelen en in gevechten in te zetten. In-game bonussen zijn beschikbaar voor spelers die inloggen op de app, wat een extra stimulans biedt om vroeg deel te nemen.
Met de introductie van Stellar Tera Pokémon ex en de vele nieuwe kaarten en functies die Scarlet & Violet—Stellar Crown biedt, belooft deze uitbreiding een spannende toevoeging te zijn aan de Pokémon TCG. Spelers en verzamelaars wereldwijd kijken reikhalzend uit naar de release op 13 september en de mogelijkheid om hun decks te versterken met deze prachtige nieuwe kaarten.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!