Netflix prikt datum voor nieuwe Mexicaanse misdaadfilm 'Non Negotiable' en deelt officiële trailer

Films
vrijdag, 28 juni 2024 om 20:15
1
Netflix heeft de eerste trailer gedeeld en de releasedatum bekendgemaakt van de nieuwe Mexicaanse misdaadfilm Non Negotiable, geregisseerd door Juan Taratuto. De aankondiging maakt deel uit van een reeks nieuwe films en series die binnenkort hun opwachting zullen maken op de streamingdienst.
In Non Negotiable staat Alan Binder, een briljante gijzelingsonderhandelaar, centraal. Binder, gespeeld door Mauricio Ochmann, is de beste in zijn vak in heel Mexico. Hij krijgt te maken met het belangrijkste incident van zijn carrière wanneer de president van het land wordt ontvoerd, samen met zijn geliefde. De ontvoerder eist dat er alleen met Binder wordt onderhandeld.
Mauricio Ochmann, bekend van zijn rollen in A todas partes en Reviviendo la Navidad, vertolkt de hoofdrol. Daarnaast wordt de cast verder versterkt met Mexicaanse topacteurs als Leonardo Ortizgris, Tato Alexander en Fernanda Borches. De productie van de film is in handen van Tiger House en Sin Sentido Films.
Netflix zet met deze release zijn focus op Mexicaanse films en series voort. Non Negotiable is onderdeel van een reeks ambitieuze producties die de afgelopen jaren zijn uitgebracht. Naast Non Negotiable kunnen kijkers zich namelijk gaan verheugen op Las muertas, een serie gebaseerd op de roman van Jorge Ibargüengoitia, die het verhaal vertelt van de Baladro-zussen, geïnspireerd door de Mexicaanse seriemoordenaars bekend als Las Poquianchis.
Een andere veelbelovende serie is Gringo Hunters, over een elite-eenheid van de Mexicaanse politie die op voortvluchtige criminelen jaagt. Deze serie is gebaseerd op een artikel van The Washington Post en wordt opgenomen in Tijuana en Mexico-Stad.
Andere aankomende titels zijn onder meer The Guerra Sisters, After Familia, The Biggest Fan en Delinquents. Deze producties onderstrepen Netflix' toewijding aan het vertellen van diverse en krachtige verhalen uit Mexico, en het ondersteunen van de Mexicaanse audiovisuele industrie.
Non Negotiable is vanaf 26 juli te zien op Netflix. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!