Netflix-docuserie 'Unsolved Mysteries' duikt met vierde seizoen in Jack the Ripper-zaak

TV en Series
dinsdag, 09 juli 2024 om 18:00
unsolved mysteries n s4 e2 00 28 01 14
Op 31 juli gaat de docuserie Unsolved Mysteries verder met een nieuwe set van vijf afleveringen die exclusief op Netflix zullen verschijnen. Sinds de reboot van de klassieke NBC-serie in 2020 heeft Unsolved Mysteries een grote schare fans aan zich weten te binden met intrigerende onopgeloste zaken en huiveringwekkende verhalen. De nieuwe trailer voor het vierde seizoen, geproduceerd in samenwerking met Cosgrove/Meurer Productions en 21 Laps Entertainment, geeft een voorproefje van wat kijkers kunnen verwachten.
De aankomende afleveringen belichten een reeks fascinerende en angstaanjagende mysteries. Een van de nieuwe zaken betreft een afgehakt hoofd dat in een veld werd gevonden, zonder enige aanwijzing over de identiteit van het slachtoffer of hoe het daar terechtkwam. Een andere zaak draait om het aantonen dat de dood van een vrouw geen ongeluk was, maar mogelijk iets sinisterders. Daarnaast wordt een historische terugblik geworpen op een van de meest beruchte seriemoordenaars uit de 19e eeuw: Jack the Ripper. Zijn angstaanjagende moorden worden opnieuw onderzocht, dit keer door een moderne lens.
Voor liefhebbers van het bovennatuurlijke biedt Volume 4 ook enkele onverklaarbare fenomenen. Zo doen twee vrouwen verslag van hun ontmoeting met een wezen met gloeiende rode ogen dat in de omgeving van Chicago zou rondwaren. Dit soort verhalen draagt bij aan de unieke mix van het aardse en het paranormale die Unsolved Mysteries zo kenmerkend maakt.
Terry Dunn Meurer, mede-oprichter en CEO van Cosgrove/Meurer Productions, vertelt dat dit nieuwe seizoen het "meest unieke volume tot nu toe" is. Ze benadrukt dat er voor iedereen iets te ontdekken valt, van beruchte historische zaken tot geheel nieuwe mysteries.
Het nieuwe seizoen van Unsolved Mysteries, Volume 4, gaat op 31 juli in première. De vorige drie volumes, bestaande uit in totaal 21 afleveringen, zijn momenteel te streamen op Netflix. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!