Netflix deelt eerste trailer van waargebeurde komediefilm 'Unfrosted: The Pop-Tart Story'

TV en Series
donderdag, 28 maart 2024 om 16:00
unf 20220622 05251 rcjpgunf 20220622 05251 rc
De legendarische komiek Jerry Seinfeld maakt zijn debuut als regisseur met de nieuwe Netflix-film Unfrosted: The Pop-Tart Story. De film belicht het verhaal van de oorsprong van Pop-Tarts, die in de jaren '60 een ware revolutie teweegbracht in het ontbijtlandschap. Netflix heeft zojuist de langverwachte eerste trailer van de film vrijgegeven, en het belooft een hilarisch spektakel te worden.
Unfrosted speelt zich af in Michigan in 1963, het jaar voordat Pop-Tarts in de schappen van de supermarkt verschenen en de jonge Jerry Seinfeld versteld deed staan."Mijn eerste herinnering aan Pop-Tarts is dat ik, zodra ik het proefde, ervan uitging dat er geen behoefte meer zou zijn aan andere soorten voedsel," herinnert Seinfeld zich. "Het zou niet langer nodig zijn om iets anders te eten."
De film vertelt het verhaal van de gezworen rivalen Kellogg’s en Post die allebei strijden om het ontbijt voorgoed te veranderen. Het is een verhaal van ambitie, verraad, suiker en meedogenloze melkmannen. “"We vinden het idee geweldig van volwassen mannen in pakken die de hele dag over ontbijtgranen praten," zei Seinfeld. "De dwaasheid van hoe ze eruitzien en waar ze over praten leek gewoon een fantastische wereld om in te zijn.”
Seinfeld neemt niet alleen de regie van de film op zich, maar schreef ook mee aan het script en speelt zelf een rol in de productie. In zijn laatste comedy special, 23 Hours to Kill, noemde Seinfeld de Pop-Tart een "perfecte visie van de toekomst van Kellogg's". Maar tegen welke prijs? Dat zullen we binnenkort ontdekken.
Unfrosted brengt een sterrencast samen, waaronder Melissa McCarthy (Bridesmaids), Jim Gaffigan (Jim Gaffigan: Comedy Monster), Amy Schumer (Amy Schumer: The Leather Special), en Hugh Grant (Four Weddings and a Funeral). De komediehit Unfrosted: The Pop-Tart Story verschijnt op 3 mei op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!