Netflix deelt eerste trailer van Guy Ritchie's nieuwe misdaadserie 'The Gentlemen'

TV en Series
donderdag, 22 februari 2024 om 17:23
netflix ritchie
Netflix heeft zojuist de officiële trailer uitgebracht van The Gentlemen, de nieuwe serie van regisseur Guy Ritchie. Deze langverwachte misdaadserie draait om Eddie Halstead, gespeeld door Theo James, die onverwacht een landgoed erft dat dienstdoet als dekmantel voor een grootschalig drugsimperium.
Op 7 maart gaat The Gentlemen in première op Netflix, waarmee kijkers opnieuw worden geïntroduceerd in de wereld die oorspronkelijk tot leven werd gebracht in Ritchie's film uit 2020 met dezelfde naam. Hoewel de personages in de aankomende tv-serie volledig verschillend zullen zijn van de film, behoudt The Gentlemen dezelfde scherpte, samen met een reeks nieuwe verrassingen, zoals te zien is in de nieuwe trailer.
The White Lotus-ster Theo James speelt de hoofdrol in The Gentlemen als de Hertog van Halstead, Eddie Horniman, de vervreemde zoon van een Engelse aristocraat die verwikkeld raakt in een wereld van criminaliteit, met name het industriële cannabisimperium van de beroepscrimineel Bobby Glass (Ray Winstone) in het oosten van Londen. Kaya Scodelario, bekend van Crawl, vertolkt de rol van Susie Glass, de moeiteloos modieuze en meedogenloze dochter van Bobby, die de dagelijkse gang van zaken van het drugskartel beheert.
Ritchie staat aan het roer van het actiedrama als bedenker, medeschrijver, uitvoerend producent en regisseur van de eerste twee afleveringen. "De wereld van The Gentlemen is een beetje van mezelf," vertelde Ritchie aan Netflix afgelopen november. "We kijken ernaar uit om fans terug te brengen naar die wereld, nieuwe personages en hun verhalen te introduceren, en ik ben enthousiast om dit te doen met deze uiterst getalenteerde cast."
De officiële beschrijving van de serie luidt: “The Gentlemen volgt Eddie Horniman, die onverwacht het omvangrijke landgoed van zijn vader erft, om er vervolgens achter te komen dat het deel uitmaakt van een grootschalig cannabisimperium.” Guy Ritchie's The Gentlemen is vanaf 7 maart te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!