Netflix deelt eerste officiële beelden van aankomend seizoen van 'Emily in Paris'

TV en Series
donderdag, 06 juni 2024 om 11:00
eip unit 01025r
Netflix heeft de eerste beelden gedeeld van het langverwachte vierde seizoen van de komische dramaserie Emily in Paris. In dit nieuwe seizoen zien we Emily Cooper, gespeeld door Lily Collins, die zich verder ontwikkelt zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. De mode, die altijd een belangrijk aspect van de serie is geweest, wordt in seizoen vier gedurfder en opvallender dan ooit.
Het vierde seizoen van Emily in Paris zal worden opgesplitst in twee delen van elk vijf afleveringen. Het eerste deel zal op 15 augustus 2024 in première gaan, terwijl het tweede deel op 12 september 2024 zal verschijnen.
Na de dramatische gebeurtenissen van Camille en Gabriel's mislukte bruiloft is Emily van slag. Ze heeft sterke gevoelens voor twee mannen, maar nu verwacht Gabriel een baby met zijn ex, en zijn Alfie's ergste nachtmerries over haar en Gabriel bevestigd. Op werk wordt Sylvie gedwongen om een lastig dilemma uit haar verleden onder ogen te zien in het belang van haar huwelijk, en worstelt het team van Agence Grateau met personeelswisselingen.
Mindy en de band bereiden zich voor op het Eurovisie Songfestival, maar als het geld opraakt worden ze gedwongen om zuinig te zijn. De chemie tussen Emily en Gabriel is onmiskenbaar als ze samenwerken aan een Michelinster, maar twee grote geheimen dreigen alles waar ze van gedroomd hebben teniet te doen.
Naast Lily Collins als Emily Cooper, zullen Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie en Lucien Laviscount terugkeren in hun rollen. Het creatieve team wordt opnieuw geleid door bedenker, uitvoerend producent en scenarioschrijver Darren Star, met ondersteuning van uitvoerend producenten Tony Hernandez, Lilly Burns, Andrew Fleming, Alison Brown en Robin Schiff.
Het eerste deel van Emily in Paris seizoen zal vanaf 15 augustus te zien zijn op Netflix, gevolgd door deel twee op 12 september 2024. Bekijk hieronder de eerste beelden!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!