Frank Lammers kruipt opnieuw in de huid van Ferry Bouman in "Ferry: de Serie"

TV en Series
donderdag, 02 november 2023 om 20:24
dtom3ubavocgty6offxwsyrufs1
Het wachten is eindelijk voorbij! Vanaf vandaag kunnen fans van Ferry Bouman genieten van nieuwe avonturen in de Brabantse onderwereld. "Ferry: de Serie" is nu te zien op Netflix en belooft wederom een enorme hit te worden, aangezien fans van de serie al maanden vol verwachting uitkijken naar de "Undercover" spin-off serie.
In "Ferry: de Serie" krijgen we een compleet nieuwe kijk op Ferry Bouman. Hij bevindt zich nog in de beginfase van zijn carrière als xtc-producent en staat voor de uitdaging om zijn weg te vinden in de Brabantse onderwereld. Deze verschuiving in zijn levensloop belooft nieuwe uitdagingen en gevaarlijke situaties waar hij mee te maken zal krijgen. Ferry wordt in zijn avontuur vergezeld door een indrukwekkende cast, waaronder Elise Schaap, die opnieuw schittert in de rol van Ferry's geliefde, Danielle.
dsc 3581 1140x570
Still 'Ferry: De Serie' via Netflix
Ferry en zijn team, bestaande uit John (gespeeld door Raymond Thiry), zwager Lars (gespeeld door Yannick van de Velde), Remco (gespeeld door Tim Haars), en Dennis (gespeeld door Huub Smit), zijn vastberaden om de top van de drugshandel te bereiken. Hun ambities brengen hen echter in een wereld vol gevaar, verraad en onvoorziene obstakels.
De serie biedt niet alleen inzicht in de opkomst van Ferry en zijn team, maar introduceert ook serieuze tegenstanders. De onwrikbare drugsbaron Arie Tack, briljant vertolkt door Steef Cuijpers, is een geduchte rivaal die de weg naar succes van Ferry en zijn team bezaait met valkuilen en bedreigingen. Daarnaast vormt een beruchte motorclub een serieuze uitdaging voor Ferry en zijn team, wat de spanning en het gevaar nog verder opvoert.
De serie bestaat uit acht afleveringen, die vanaf vandaag beschikbaar zijn voor Netflix-abonnees. Als je nog niet overtuigd bent van deze nieuwe Nederlandse Netflix-serie, bekijk dan zeker de trailer om een voorproefje te krijgen van wat "Ferry: De Serie" te bieden heeft.