The Nerd Shepherd

Spectaculaire eerste trailer van “Kingdom of the Planet of the Apes” nu te zien

Kingdom of the Planet of the Apes

De langverwachte eerste trailer van “Kingdom of the Planet of the Apes” is onlangs vrijgegeven, en het belooft een episch vervolg te worden in de befaamde sciencefictionfranchise. Geregisseerd door Wes Ball, zal de film mei volgend jaar zijn debuut maken in de bioscoop.

In deze nieuwe toevoeging aan de franchise, gesitueerd vele jaren na de gebeurtenissen in “War for the Planet of the Apes” uit 2017, heeft een nieuwe tirannieke apenleider een rijk opgebouwd, terwijl de mensheid een meer primitieve manier van leven heeft aangenomen. De focus ligt op een jonge aap die een ingrijpende reis onderneemt, wat leidt tot diepgaande vragen over het verleden en het maken van cruciale keuzes voor zowel apen als mensen.

LEES OOK | Marvel overweegt terugkeer van originele “The Avengers”-cast voor nieuwe bioscoopfilm

Kingdom of the Planet of the Apes

De cast bestaat onder andere uit William H. Macy, Owen Teague, Freya Allen, Dichen Lachman en Peter Macon. Het scenario is geschreven door Josh Friedman, Rick Jaffa en Amanda Silver, met betrokkenheid van Silver bij eerdere delen van de franchise.

“Kingdom of the Planet of the Apes” lijkt een veelbelovende toevoeging aan de reeks te worden, met een boeiend verhaal, geregisseerd door Wes Ball, en een sterke cast. De trailer heeft onze verwachtingen alvast aangewakkerd voor wat belooft een memorabele filmervaring te worden. De release op 24 mei 2024 kan niet snel genoeg komen!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen