Meeslepende miniserie van "Peaky Blinders"-regisseur Steven Knight nu te zien op Netflix

TV en Series
donderdag, 02 november 2023 om 16:40
5oqedttb32rajzyt1q28tdputym
Netflix heeft opnieuw een meesterwerk in huis gehaald met de vierdelige miniserie "All the Light We Cannot See", gemaakt door niemand minder dan Steven Knight, de briljante geest achter "Peaky Blinders". De serie neemt ons mee terug naar het door Nazi-Duitsland bezette Parijs tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Het hart van het verhaal ligt bij Marie-Laure, een jong Frans meisje dat blind is, en haar vader Daniel LeBlanc. Samen ondernemen ze een gevaarlijke ontsnappingspoging uit het door oorlog verscheurde Parijs. Wat deze tocht nog intenser maakt, is dat ze een legendarische diamant smokkelen, terwijl ze op de hielen worden gezeten door een meedogenloze Gestapo-officier.
2vi22hrazlfjt2zimj8ejounltu 1140x570
Still 'All the Light We Cannot See' via TMDB
Het verhaal verkent ook het leven van Werner Pfennig, een weesjongen uit een mijnstadje in Duitsland, die samen met zijn jongere zusje opgroeit. Ze raken gefascineerd door de radio en de wereld die deze in hun huiskamer brengt. Werner wordt een expert in het bouwen en repareren van radio's en wordt gerekruteerd om zijn talent in te zetten voor het opsporen van het verzet. De manier waarop deze twee verhaallijnen met elkaar verweven zijn, onthult op indrukwekkende wijze hoe mensen, ondanks alle tegenslagen, proberen goed voor elkaar te zijn.
"All the Light We Cannot See" is vanaf vandaag te streamen voor Netflix-abonnees. Met een getalenteerde cast waaronder Mark Ruffalo, Louis Hofmann, Hugh Laurie en Aria Mia Loberti biedt de serie een meeslepend verhaal dat gebaseerd is op het Pulitzerprijs-winnend boek van Anthony Doerr, belooft deze serie een onvergetelijke kijkervaring te bieden. Aarzel niet om te beginnen met bingen en onder te dompelen in deze emotionele achtbaanrit. Voor een voorproefje van wat je te wachten staat, bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!