Spectaculaire eerste trailer van "Kingdom of the Planet of the Apes" nu te zien

Films
donderdag, 02 november 2023 om 17:00
apes youtube
De langverwachte eerste trailer van "Kingdom of the Planet of the Apes" is onlangs vrijgegeven, en het belooft een episch vervolg te worden in de befaamde sciencefictionfranchise. Geregisseerd door Wes Ball, zal de film mei volgend jaar zijn debuut maken in de bioscoop.
In deze nieuwe toevoeging aan de franchise, gesitueerd vele jaren na de gebeurtenissen in "War for the Planet of the Apes" uit 2017, heeft een nieuwe tirannieke apenleider een rijk opgebouwd, terwijl de mensheid een meer primitieve manier van leven heeft aangenomen. De focus ligt op een jonge aap die een ingrijpende reis onderneemt, wat leidt tot diepgaande vragen over het verleden en het maken van cruciale keuzes voor zowel apen als mensen.
apes 1140x570
De cast bestaat onder andere uit William H. Macy, Owen Teague, Freya Allen, Dichen Lachman en Peter Macon. Het scenario is geschreven door Josh Friedman, Rick Jaffa en Amanda Silver, met betrokkenheid van Silver bij eerdere delen van de franchise.
"Kingdom of the Planet of the Apes" lijkt een veelbelovende toevoeging aan de reeks te worden, met een boeiend verhaal, geregisseerd door Wes Ball, en een sterke cast. De trailer heeft onze verwachtingen alvast aangewakkerd voor wat belooft een memorabele filmervaring te worden. De release op 24 mei 2024 kan niet snel genoeg komen!