Populaire TV-serie "Prison Break" maakt een comeback dankzij "Mayans M.C."-regisseur Elgin James

TV en Series
vrijdag, 03 november 2023 om 8:39
jiz4d6lrzhgxqsfhhautaxot2ue scaled
Fans van de uiterst populaire tv-serie "Prison Break" kunnen hun hart ophalen! Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe serie die zich afspeelt in hetzelfde universum. Dit nieuwe hoofdstuk in de franchise staat onder leiding van Elgin James, die tevens medebedenker en showrunner was van de bekende "Sons of Anarchy"-spin-offserie "Mayans M.C." Volgens Deadline bevindt het project zich momenteel nog in de vroege stadia van ontwikkeling.
De nieuwe serie zal naar verwachting niet draaien om de vertrouwde personages die een cruciale rol speelden in het oorspronkelijke gevangenisdrama, namelijk Michael Scofield (gespeeld door Wentworth Miller) en Lincoln Burrows (Dominic Purcell). Desalniettemin lijkt de kans groot dat deze geliefde personages opnieuw in actie zullen komen, aangezien de Hulu-serie zich afspeelt in hetzelfde universum. We kijken reikhalzend uit naar verdere ontwikkelingen in dit opwindende nieuwe hoofdstuk van "Prison Break."
jiuuscuffeuuwhhvapp4kh8tzrm 1140x570
Still 'Prison Break' via TMDB
"Prison Break" wist uiteindelijk vijf succesvolle seizoenen te doorlopen en bracht daarnaast een tv-film voort met de titel "The Final Break." Verder was er een bescheiden spin-off genaamd "Prison Break: Proof of Innocence" . De populaire serie fungeerde eveneens als inspiratie voor andere creatieve uitingen, waaronder een videogame, online webisodes, een tijdschrift en zelfs een roman.
Het originele "Prison Break" vertelt het verhaal van Lincoln Burrows, die onterecht ter dood is veroordeeld voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd. Zijn broer Michael Scofield bedenkt een ingenieus plan om Lincoln te helpen ontsnappen uit de gevangenis. De serie was een aanzienlijk succes in termen van kijkcijfers en werd zelfs bekroond met een Golden Globe voor beste dramaserie in het eerste seizoen.
ovaqot7dgqxjmu99jupglne6ejo 1140x570
Still 'Prison Break' via TMDB
Het productieteam van de nieuwe serie omvat onder andere Elgin James, Dawn Olmstead, de bedenker van "Prison Break," Paul Scheuring, Marty Adelstein en Neal Moritz. Hoewel de nieuwe serie zich niet zal richten op de oorspronkelijke hoofdpersonages, mogen fans uitkijken naar een nieuw avontuur in het "Prison Break"-universum. We kijken vol verwachting uit naar toekomstige updates betreffende de ontwikkeling en de cast van deze nieuwe serie.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!