Eli Roth werkt aan Hostel-serie met Oscar-genomineerde acteur Paul Giamatti

TV en Series
woensdag, 05 juni 2024 om 9:15
tqwf1zfceqhzldnamfhvjbmzoxg
Regisseur Eli Roth ontwikkelt momenteel een serie gebaseerd op zijn iconische filmfranchise Hostel. De serie, een samenwerking met Chris Briggs en Mike Fleiss, betreft een moderne herinterpretatie van het gruwelijke verhaal dat in 2006 zijn debuut maakte. Oscar-genomineerde acteur Paul Giamatti speelt volgens THR een belangrijke rol in de nieuwe serie.
De originele Hostel-film volgt drie rugzaktoeristen die naar een Slowaakse stad reizen maar al snel belanden in een nachtmerrie waar rijke mensen betalen om anderen te martelen. Deze brute en grafische weergave van geweld maakte de film wereldberoemd en schokte het publiek wereldwijd. De film was commercieel succesvol, met een opbrengst van $82 miljoen wereldwijd tegen een budget van slechts $4,8 miljoen.
Roth, die de eerste twee films schreef en regisseerde, zal terugkeren om de televisieserie te regisseren en het script samen met Briggs te schrijven. Het duo, samen met Fleiss, zal ook optreden als uitvoerend producenten. Hoewel de specifieke plotdetails en de rol van Giamatti nog geheim worden gehouden, wordt de serie omschreven als een "moderne adaptatie" en een "verheven thriller" die trouw zal blijven aan de gewelddadige wortels van het origineel.
De aankondiging van de serie heeft al veel aandacht getrokken, mede dankzij de betrokkenheid van Fifth Season, het productiebedrijf achter succesvolle series zoals Severance van Apple. Dit bedrijf heeft een reputatie voor het produceren van hoogwaardige inhoud, wat hoge verwachtingen schept voor de nieuwe Hostel-serie.
Eli Roth heeft zijn sporen verdiend in de horrorwereld met films zoals Cabin Fever en Knock Knock. Hij heeft ook televisie-ervaring opgedaan met shows zoals Shark After Dark en Eli Roth Presents op Discovery Channel.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!