The Nerd Shepherd

Nieuw Marvel personage maakt debuut in tweede seizoen van “What If…?”

Marvel heeft de eerste beelden getoond van een nieuwe personage die onderdeel zal zijn van het 2e seizoen van Marvel’s “What If…?”. Kahhori is een geheel nieuw personage zonder connecties met de stripboeken van Marvel, wat betekent dat het tweede seizoen van What If…? zal dienen als debuut van het personage.

“What If…?” vraagt zich af wat er zou gebeuren als de Tesseract op aarde viel en landde in de soevereine Haudenosaunee Confederacy vóór de kolonisatie van Amerika. De Tesseract neemt een nieuw leven en een nieuwe mythologie aan, transformeert een meer in een poort naar de sterren en leidt Kahhori, een jonge Mohawk-vrouw, op een zoektocht om haar kracht te ontdekken.

Het eerste seizoen van What If…? kwam van regisseur Bryan Andrew. De animatieserie introduceerde ook The Watcher, die diende als verteller gedurende het eerste seizoen. Het personage werd ingesproken door Jeffrey Wright.

De serie bevatte ook de stemmen van MCU-veteranen die hun rollen opnieuw speelden, waaronder Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Chris Hemsworth, Benedict Cumberbatch, Samuel L. Jackson, Natalie Portman, en meer.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Kahhori, What If...? Marvel Studio's ©

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen