The Nerd Shepherd

Live-action “The Legend of Zelda”-film aangekondigd door Nintendo

The Legend of Zelda Breath of the Wild

Eerder dit jaar begonnen enkele geruchten de ronde te doen over een mogelijke geanimeerde The Legend of Zelda-film, geproduceerd door de makers van The Super Mario Bros. Movie bij Illumination. Hoewel deze geruchten veel fans enthousiast maakten, is het nieuws uiteindelijk anders uitgepakt dan aanvankelijk werd gesuggereerd.

Nintendo heeft namelijk officieel bevestigd dat ze werken aan een live-action The Legend of Zelda-film. De film zal worden geregisseerd door Wes Ball, bekend van films zoals “The Maze Runner” en het aankomende “The Kingdom of the Planet of the Apes”. Dit is een veelbelovende keuze, aangezien Ball een bewezen staat van dienst heeft in het creëren van opwindende en visueel verbluffende films.

LEES OOK | Legendarische fantasy-serie uit de 90’s nu te zien op SkyShowtime

Still 'Legend of Zelda: Tears of the Kingdom' via TGDB
Still 'Legend of Zelda: Tears of the Kingdom' via TGDb

Wat de productie betreft, zal Nintendo zelf de touwtjes in handen hebben, samen met Arad Productions Inc. Dit geeft Nintendo de mogelijkheid om de creatieve visie van de game-reeks te behouden en ervoor te zorgen dat de film trouw blijft aan het epische avontuur van Link in het koninkrijk Hyrule.

Hoewel er nog geen details zijn vrijgegeven over de cast en het plot van de film, kunnen fans niet wachten om te ontdekken welke avonturen van Link op het grote scherm zullen worden verteld. Het is duidelijk dat Nintendo serieus is over het uitbreiden van zijn merk naar andere entertainmentvormen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen