The Nerd Shepherd

“Ill Fares The Land”: Een Epische film over een Gestrande Zeemeermin en de Overeenkomsten met de Migratiecrisis en Extreemrechts

De eerste trailer van “Ill Fares The Land” is nu te zien en biedt een voorproefje van de film van Patrick Ireland over zeemeerminnen, migranten en extreemrechts. Ill Fares The Land zal naar verwachting later dit jaar in première gaan.

 Ill Fares The Land is een fantasiedrama dat de “migratiecrisis” en de opkomst van extreemrechts onderzoekt in een kustplaats in Engeland. De film draait om de relatie tussen twee broers, waarvan één een zeemeermin vindt die aangespoeld is op het strand. Ill Fares The Land heeft een sterrencast bestaande uit Ruaridh Aldington, Eddie Chamberlain, Noah Silverstone, Boo Miller, Smilla, Thomas Devlin en anderen. De film is geschreven en geregisseerd door Patrick Ireland.

LEES OOK | Aangrijpende Amazon Dramaserie “The Lost Flowers of Alice Hart” toont de eerste Teaser Trailer

Volgens regisseur Patrick Ireland is de zeemeermin in de film een metafoor voor “asielzoekers die momenteel de gevaarlijke overtocht over Het Kanaal maken om de kust van Groot-Brittannië te bereiken, om vervolgens geconfronteerd te worden met haat en geweld van een groot deel van de inheemse bevolking. Deze mensen zijn verloren gegaan aan fascisme en hebben de verbinding met hun eigen menselijkheid verloren.”

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen