Nieuwe South Park-game "Snow Day" biedt een volledig 3D-speelervaring

Games
zaterdag, 12 augustus 2023 om 8:43
south park snow day feature
THQ Nordic heeft gisteren tijdens de digitale showcase van 2023 een gloednieuw South Park-spel onthuld genaamd "Snow Day" - een vier-speler coöperatieve actiegame die draait om de magie van een, je raadt het al, sneeuwdag.
bojk5yet1kuudf36iv0wkyogpvi 1140x570
Still 'South Park' via TMDB

"South Park: Snow Day"

Een sneeuwdag is die ene dag waarop het winterweer zo ongunstig is dat scholen hun deuren sluiten en kinderen onverwachts de vrijheid hebben om te genieten van een dagje vrij. Dit dient als het fundament voor South Park: Snow Day, waarin Cartman, Stan, Kyle en Kenny "de meest betoverende dag in het leven van elk jong kind vieren".

Genadeloze slachtpartijen

Natuurlijk, dit is South Park, dus het is verre van eenvoudig. Vuurballen regenen neer uit de lucht, Cartman lijkt duistere projectielen op te roepen, en het lijkt erop dat demonen, aliens of iets dergelijks rondwaren in de brandende, bloederige straten van South Park. Ze slachten kinderen genadeloos af met infernale wapens, terwijl de kinderen elkaar eveneens met zelfgemaakte wapens te lijf gaan.

Een Verfrissende 3D-Aanpak

Het lijkt een aardige afwijking te zijn van de voorgaande South Park-videospellen, namelijk "The Stick of Truth" en "The Fractured But Whole", beide zeer goed ontvangen turn-based RPG's. Helaas heeft THQ Nordic tot nu toe nog geen verdere details onthuld over Snow Day, behalve dat we het ergens in 2024 kunnen verwachten. We zullen dus geduldig moeten afwachten om te zien hoe dit nieuwe spel zich verhoudt tot zijn voorgangers. Wat de verwachtingen echter aanwakkert, is dat Snow Day een frisse wind lijkt te brengen, aangezien de game volledig in 3D wordt gepresenteerd.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!