Warner Bros. deelt eerste langverwachte teaser van gloednieuwe 'Batman Ninja'-film

Films
vrijdag, 05 juli 2024 om 10:00
bat1
Eerder dit jaar kondigde Warner Bros. aan dat er een vervolg op de succesvolle animefilm Batman Ninja uit 2018 in de maak is. Deze nieuwe film, getiteld Batman Ninja vs. Yakuza League, wordt geproduceerd door Kamikaze Douga in samenwerking met Warner Bros. De legendarische stemacteur Koichi Yamadera, bekend van onder andere Dragon Ball en Cowboy Bebop, zal opnieuw de stem van Batman vertolken.
Tijdens de Anime Expo werden de eerste trailer van de film onthuld, waarbij Batman samen met nieuwe versies van Wonder Woman, The Flash, Aquaman en Green Lantern te zien is. Deze iconische helden hebben in deze nieuwe setting een duistere draai gekregen.
De originele Batman Ninja film, die beschikbaar is op Prime Video, speelt zich af in een middeleeuws Japan waar Batman en zijn vijanden door een tijdmachine van Gorilla Grodd naartoe worden getransporteerd. In deze setting nemen de schurken de rollen aan van feodale heren die strijden om de macht. Batman, beroofd van zijn gebruikelijke geavanceerde technologie, moet vertrouwen op zijn intellect en bondgenoten om de orde te herstellen en terug te keren naar het huidige Gotham City.
De nieuwe film belooft opnieuw een visueel spektakel te worden, met innovatieve karakterdesigns door Takashi Okazaki en een dynamische muziekpartij van Yugo Kanno. De regisseurs Mizusaki en Takagi hebben hun enthousiasme gedeeld over het project en benadrukken de spannende, nieuwe elementen die deze film zal brengen. Volgens scenarist Kazuki Nakashima zit de film vol intense scènes die het publiek zullen verrassen.
Batman Ninja vs. Yakuza League heeft nog geen releasedatum maar zal in Nederland waarschijnlijk later dit jaar te streamen zijn via Prime Video. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!